Bon dia !!! Ja no dic res del temps que fa que no escric res, ja que me es impossible agafar una constància. Be que hi farem.
Crec que de coca de ratafia ni tinc una de posada, però aquesta no té res a veure amb l'altre. La molla queda suau i humida i d'un dia per l'altre encara es millor.
INGREDIETNS
6 ous
200 grs. de sucre
200 grs. de farina
125 grs. d'oli de girasol o oliva suau
125 grs. de ratafia
125 grs. de nous trossejades
1 paquet de royal
- Posem els ous a la amassadora juntament amb el sucre i els batem fins que ens quedin esblanqueïts i hagin doblat els seu volum.
- Hi afegim l'oli i la ratafia i la farina tamisada amb el royal i amassem una estona més.
- Preparem el motlle per anar el forn. En el meu cas n'he fet servir un de rectangular.
- Escalfem el forn a 170 º i ho deixem coure aproximadament uns 40 minuts. Això dependrà de cada forn.
- Un cop estigui cuita la traiem del forns hi la ruixem amb ratafia. La deixem dintre el mateix motlle que es refredi i que absorbeixi la ratafia que hi hem tirat.
L'important no és cada quan escrius, sinó que, quan ho fas, ens regales receptes genials!!! A mi les coques de ratafia m'encanten...així que hauré de provar aquesta!!! Petonarros!
ResponEliminaTots tenim èpoques menys productives...això no vol dir k no cuinem veritat?
ResponEliminaBentornada...i al teu ritme, que amb receptes com aquest coc val la pena esperar!!!!
Ptnts
Glòria