INGREDIENTS:
1 kilo de musclos
1 ceba tendra petita
1/2 pebrot verd
1/2 tomaca d'amanir
oli d'oliva
vinagre suau, sal i pebre.
- Primer posem el musclos en una cassola al foc i els obrim al vapor. Un cop cuits els reservem.
- Piquem les verdures ben fines (com més millor)
- Les posem en un vol i afegim oli d'oliva, vinagre sal i pebre i ho remenem bé que ens quedi ben integrat.
- Traurem la clova que no porta res i posem els musclos en un plat , per sobre hi posem una cullaradeta de la vinagreta de verdures i ja els tenim a punt per servir.
- Per els altres simplement fem la vinagreta amb oli,vinagre sal i pebre i li tirem per sobre.
Buenos días Quima. Estos mejillones a la vinagreta, con esas verduritas son una tapa o aperitivo fantástico, nosotros normalmente los preparamos en casa muy a menudo.
ResponEliminaUn beso Paco
els musclus al vapor m'encanten, però amb vinagreta encara m'agraden més!! bona presencia! petons
ResponEliminaFeliz cumple para tu marido ;)
ResponEliminaEsta receta me encanta, hace años que la hago, sobre todo para cenar de forma rápida y sana.
Bsos
Una tapa perfecte per la temporada de caloreta que s'acosta!!
ResponEliminaPetons
Els musclos no poden faltar a l hora de l aperitiu
ResponEliminaBonissims
Molt bons Quima. Jo tb sóc una gran fan dels apwritius.
ResponEliminaPtnts
Glòria