No sé si serà perquè ahir ja var refrescar una miqueta o simplement perque ja anyoraba tot aquest món, que aprofitan que els vaig tenir tots a sopar ja tornaba anar amb la camera al darrera. Us presentaré per començar una acompanyament molt sencill de fer, però no per això menys bó.
M'el va dir la TERESA una de les companyes amb qui comparteixo tertulies i rialles, a la gespa del Club Natació mentre prenemt el sol,
CRESPELLS O BUNYOLS DE CARBASSÓ
INGREDIENTS:-Farina
-Llet
-1 ou
-Carbasso, all i julivert
Agafem la farina i la barregem amb l'aigua . Quan està ben barrejat hi afegim l'ou i ho remenem bé perqué ens quedi ben integrat. Piquem amb la picadora l'all i el julivert i el carbassó i ho barregem tot. Ens ha de quedar una pasta una mica espesa, o sigui que quan la agafem amb la cullera no sigui liquida. La textura seria la mateixa que una crema de verdures.
Posem oli abundant en una paella i quan estigui ben calent hi posem cullaredetes de la pasta . Quant estiguin ben rossets ja els podem treure, els posem sobre paper de cuina per treure l'excés d'oli i ja els tenim llestos per acompanyar cualsevol plat.
A casa meva els van trobar molt bons, fins i tot la xicota del meu fill que no li agraden gaire les verdures li van agradar. Jo vaig triturar el carbassó amb la picadora, d'aquesta forma tenian el gust però no es trobaben trossos. Si us agrada trobar-hi trossos el talleu a trossets amb un ganivet i llestos.
També vaig fer aquestes dues pizzes, que ja us posare la recepta un altre dia.
I per acabar de arrodonir el sopar vaig fer una bandeja de reposteria de Pasta de full, que ara m'he adonat que no li vaig fer foto. Bé la recepta la trobareu AQUI
JA ENS ANIREM VEIENT ¡¡¡¡¡¡¡
Quina soparet més bo!! Aquests crespells han de ser una delícia!
ResponEliminaBenvinguda!
Petonets
Sandra
Has arrencat després de vacances amb un bon sopar, i aquest bnyols de carbassó em van molt bé per consumir tot el munt de carbassons de l' hort...
ResponEliminaUns bunyolets perfectes per la tornada!
ResponEliminaQuins bunyolets més bons!, jo el ratllo amb un ratllador groixut i afegeixo la farina i l'ou tot junt i en faig cullerades, també queden molt bons però la textura d'aquests teus ha de ser ben diferent,molt fina i suau... en prenc nota! a reveure Quima!
ResponEliminaQuina bona proposta!!! els faré! que de pressa passent les vacances, eh? espero que hagin anat molt bé! petó
ResponEliminaquina manera més bona de tornar a la normalitat!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina bona pinta aquests crespells la meva sogra els fa amb puré de patat i també queden molt bons!!
ResponEliminaLes vacances han anat molt bé, ara costa tornar a agafar el ritme. I uns bunyols de carbassó tan bons com aquests segur que ajuden molt :)
ResponEliminaI tant que costa agafar el ritme...crec que els teus bunyols m´ajudarien a eliminar la mandritis...Quan els passo a buscar?
ResponEliminaEstos buñuelos los prepara mi suegra, creo que es la misma receta y me encantan ella les llama "surrapes".
ResponEliminaBesos
que guena pinta tienen todo Quima ,,,,mmmmmmmmmmm que rico,....
ResponEliminaTornes amb força de les vacances Quima!!! Molts bons aquests bunyols, podré fer.los aquests dies que encara tinc carbassons de l´hort del pare. La pizza increible, esperem la recepta... Petons,
ResponEliminaEstamos todas retornando de vacaciones y retomando nuestros blogs...que sensacion ....que recetas nuevas tan estupendas ...bsssMARIMI
ResponEliminaA mi me pasa igual comer comemos pero la cámara casi olvidada.
ResponEliminaQue buena receta con calabacines me encantan.
Saludos