En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 4 de febrer de 2014

GALETES FARCIDES DE PRALINE

Estava buscant alguna cosa per fer, que fos ràpid ibò , i mirant , mirant vaig topar amb una recepta ( que ara no trobo d'on la vaig treure) que eren unas galetes farcides de praline i com que tenia una mica de praliné que hem va sobrar de fer torrons, hem va anar perfecte.
Per acompanyar el café ideals I per menjar soles també . Jo les vaig fer una mica al meu aire.
INGREDIENTS:
 1 rovell d'ou
25 ml. de llet
90 grs. mantega
185 grs. de farina
1 cullarada de llevat (tipus royal)
30 grs. de sucre llustre
praliné
  • Barregem la mantega, la farina i el llevat. 
  • En un altre bol hi barregem la llet, el rovell d'ou i el sucre. 
  • Juntem les dues barreges i les barregem bé. 
  • Ho posem embolicat amb paper film a la nevera 1 hora com a minim. 
  • Passat el temps de repos, posem la massa entre dos papers d'anar al forn i amb el rodet l'estirem ben fineta. 
  • Amb un aro tallem cercles, i posem una mica de praliné al mig i  agafem l'altre costat i ho tanquem presionan una mica amb els dit, ens han de quedat com mitja rodona. 
  • Preescalfem el forn a 170 ª i ho enfonem uns 20-25 minuts. (Si ho feu amb aire calent amb 10-15 minuts serà suficient)
  • Les traiem del forn i les arrebossem amb sucre. Les deixem refredar i llestes per acompanyar el café.

9 comentaris:

  1. Buenísimas, mándame alguna para el café!
    Besos

    ResponElimina
  2. Nyam, nyam...a mi això de farcir amb praliné sempre em sembla una idea genial! És un dolç que m'encanta! Petons!

    ResponElimina
  3. Per ser que les has fet al teu aire... t'han quedat genials!! i fan salivar de bones que han d'estar!! petonets!

    ResponElimina
  4. Que bones!! Tenen una pinta espectacular!

    ResponElimina
  5. Caram Quima, que bones!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. buena idea y además tentadora, solo con verlas, irresistibles a cualquier hora¡
    Peto

    ResponElimina
  7. Quima, tenen de ser molt bones i t'han quedat super be..

    ResponElimina
  8. que buen pinta ....tengo que probar

    ResponElimina