En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 3 de maig del 2014

ALETES DE POLLASTRE AL FORN AMB PATATES

L'altre dia mirant per internet vaig veure en el blog de COCINANDO CON MONTSE unes aletes de pollastre que hem van cridar l'atenció. Avui per dinar he decidit fer-les encara que  les he fet una mica a la meva manera, però he de dir que només han quedat els ossos i no sé si eren més bones les patates o les aletes. 
 INGREDIENTS :
1 Ks. d'aletes de pollastre
1 ceba gran
3 patates grans
3 tomaques petites
sal i pebre
oli d'oliva
PER LA MACERACIÓ:
1 vas o dos de vi blanc
romaní
farigola
llimona
claus d'olor
pebre vermell
espècies pollastre
  • Un parell d'hores abans o millor d'un dia per l'altre posem les aletes a macerar. Agafem un bol i hi posem les aletes que previament haurem salpebrat. Hi posem el vi blanc , el romaní, la farigola; els claus el suc de la llimona i també hi tallem la resta de la llimona a trossets. Hi posem per sobre pebre vermell i les espècies de pollastre, ho remenen bé hi ho deixem tapat a la nevera. 
  • Pelem i tallem les patates a daus. També pelem i tallem la ceba en juliana. Els tomaques les partim per la meitat.
  • Posem una mica d'oli al fons de la plata i a sobre hi posem les patates, les cebes si els tomaques. A sobre hi posem les aletes i ho posem al forn que previament tindre escalfat a 200º. Jo ho he posat  dalt i baix i aire calent i així ha anat molt més ràpid. 
  • Anem girant les aletes a fi de que ens quedin rosses de tots dos costats. Un cop estan daurades ja les tenim llestes per menjar. 
NOTA: Com que no disposava de gaire temps, primer he fregit una mica les patates a la fregidora i les aletes les he passat per la paella, desprès ho he posat tot al forn a enrossir i amb 15 minuts els he tingudes llestes.


9 comentaris:

  1. Jo no deixo ni les engrunes. El combinat d'espècies li dóna un gust especial al pollastre, no trobes?

    ResponElimina
  2. Otra maravilla facil y irresistible de esta manera,me encanta¡
    Peto

    ResponElimina
  3. Buenas tardes Quima. Después de unos días de descanso espero en breve ponerme al día. No me extraña que solo hayan quedado los huesos. Esas alitas con esa maceración y las patatas con los tomates, tienen que estar de lujo.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta aquestes aletes Quima, aixo ha de ser deliciós!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Ohhhhh !!!! Quima quina bona pinta ja les preparare bone i a mes ràpid . Segueixo els teus blogs i m ´encantan , salutacions .
    Dolors Ferre

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta!!! m'encanten les aletes. Jo les compro a www.hoydeldia.com. Estan boniíiisimes

    ResponElimina
  7. Quima les aletes al forn son un plat delicios, les faig molt paregudes i sobren soles els osets.
    Un abraç

    ResponElimina
  8. Jo també les vaig veure...i veient com t'han quedat també a tu, serà qüestió de tenir present la recepta! Petons!

    ResponElimina