En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 5 de novembre de 2014

CREMA DE CARBASSA I BONIATO AL ROMANÍ

Sembla que ja tenim la tardor aquí, i per això ja ens venen de gust plats més calents. Aprofitan que ara estem en temps de carbasses i moniatos he fet aquesta crema que té un punt dolcet i passa molt bé.
 INGREDIENTS:
1 carbassa la meva feia uns 600 grs. 
1 boniato
1 porro gran
3 grans d'all
brou de verdures (opcional)
2 llesques de pa de motlle
oli d'oliva
pebre vermell
romaní
  • Pelem i tallem a trossos la carbassa i el boniato. També netegem i tallem el porro. Pelem els alls i el reservem. 
  • En olla on farem la crema  hi posem una mica d'oli d'oliva i enrossim el porro, la carbassa i el boniato. Ho anem remenant vigilant de que no es cremi. Quan ja està a punt hi posem els alls i els hi deixem un minut. 
  • Hi posem una mica de pebre vermell , i el brou de verdures, si no en tenim hi podem posar aigua hi deixem que bulli durant una mitja hora aproximadament. Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció hi afegim una mica de romaní. 
  • Quan ja està cuit, veurem que la carbassa es comença a desfer , ho retirem del foc, hi traiem el romani i amb el turmix ho triturem ben fi. 
  • Tallem les llesques de pa de motlle a daus. Posem abundant oli d'oliva en una paella i hi posem a daurar els daus de pa. Vigilem de que ens quedin ben rossos de tots els costats. 
  • També ho podem acompanyar de xips de boniato, creuixent de pernil o amb el que més ens vingui de gust. 



10 comentaris:

  1. Yo también he hecho crema de calabaza esta semana!! Mira que está rica!! Estreno web y sorteo, quieres pasarte??? Bss.

    ResponElimina
  2. Que bones aquestes cremes amb verdures de temporada i amb el fred que sembla que ja ha arribat, sempre van genial! A casa ens agraden moltíssim!

    Un petonet!

    ResponElimina
  3. Molt bona idea combinar la carbassa i el moniato, ha de quedar una crema molt gustosa!

    ResponElimina
  4. La faig avui per sopar! m'encanta! un petó maca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  5. Molt bona ha de ser aquesta crema amb carbassa!

    ResponElimina
  6. Con este otoño que ha venido de golpe estas cremas nos sensacionales, muy buena propuesta
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  7. M'encanta la crema de moniato i carbassa, i el romaní hi deu donar un toc aromàtic espectacular! Si vols provar una crema que també queda espectacular, prova la de moniato i pera, de 10 :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Que crema mas deliciosa, servida en esa preciosa taza seguro que es un placer tomarla. Mil besicos

    ResponElimina
  9. Buenas tardes Quima. Que crema más rica y apetecible tiene un aspecto extraordinario. Un plato ideal para este tiempo que tenemos, rico sano y exquisito.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  10. a casa ens agrada la crema tant de boniatos com de carbassa ... però carai!! mai les hem fet una.... aixì és que a la propera tambè hi anirà romani.. bona pensada!!

    ResponElimina