En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 7 de juliol de 2015

PITS DE POLLASTRE AMB TARONJA I MOSTASSA

No se si us passa a vosaltres, però jo el pit del pollastre només me'l menjo si es  arrebossat  amb ou i pa torrat. L'altre dia tenia 4 pits de pollastre enters i buscava alguna manera diferent de fer-lo i tafanejant vaig trobar aquesta recepta, encara que l'original el feia amb tires de pits de pollastre enfarinats. Jo la vaig canviar una mica. 
 INGREDIENTS: 
4 pits de pollastre sencers
4 cullarades de mostassa
el suc de dues taronges
salsa de soja
sal i pebre. 
  • Primer salpebrem els pits de pollastre. 
  • En una paella hi posem un rajolí d'oli d'oliva i marquem bé els pits de pollastre pels dos costats. Un cop rossos els reservem. 
  • A la mateixa paella hi posem la mostassa i remenem. Hi afegim el suc de taronja i deixem que es reduexi una mica. Hi afegim un raig de salsa de soja i hi posem els pits per acabar de coure. 
  • Un cop cuits els tallem a rodelles  i hi posem la salsa per sobre. 
  • Els podem acompanyar d'arròs blanc, puré o una amanida. 
  • Com veieu una recepta ben fàcil i així sortim de el pollastre arrebossat. 


4 comentaris:

  1. Aquest plat està per llepar-se'n els dits.

    ResponElimina
  2. I ben llepats... amb el gustet d'aquesta salsa de taronja i mostassa! petó

    ResponElimina
  3. I ben llepats... amb el gustet d'aquesta salsa de taronja i mostassa! petó

    ResponElimina
  4. Una salsita muy rica, naranja y mostaza casan muy bien...tomo nota Quima..bsts guapa

    ResponElimina