En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 8 de maig del 2016

MUSCLOS AMB VINAGRETA DE VERDURES

 Sóc una fan del aperitius quan faig una celebració. M'agraden ja que pots fet plats amb ingredients diversos i així es més fàcil que encertis el gust de tothom. Avui hem celebrat l'aniversari del meu marit i uns del que he fet són aquest musclos amb vinagreta de verdures . Per si hi havia algú que no li agradaven les verdures n'he fet uns quants amb vinagreta sense les verdures i així tots contents.
INGREDIENTS: 
1 kilo de musclos
1 ceba tendra petita
1/2 pebrot verd
1/2 tomaca d'amanir
oli d'oliva
vinagre suau, sal i pebre. 
  • Primer posem el musclos en una cassola al foc i els obrim al vapor. Un cop cuits els reservem. 
  • Piquem les verdures ben fines (com més millor)
  • Les posem en un vol i afegim oli d'oliva, vinagre sal i pebre i ho remenem bé que ens quedi ben integrat. 
  • Traurem la clova que no porta res i  posem els musclos en un plat ,  per sobre hi posem una cullaradeta de la vinagreta de verdures i ja els tenim a punt per servir. 
  • Per els altres simplement fem la vinagreta amb oli,vinagre sal i pebre i li tirem per sobre. 


6 comentaris:

  1. Buenos días Quima. Estos mejillones a la vinagreta, con esas verduritas son una tapa o aperitivo fantástico, nosotros normalmente los preparamos en casa muy a menudo.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  2. els musclus al vapor m'encanten, però amb vinagreta encara m'agraden més!! bona presencia! petons

    ResponElimina
  3. Feliz cumple para tu marido ;)
    Esta receta me encanta, hace años que la hago, sobre todo para cenar de forma rápida y sana.
    Bsos

    ResponElimina
  4. Una tapa perfecte per la temporada de caloreta que s'acosta!!
    Petons

    ResponElimina
  5. Els musclos no poden faltar a l hora de l aperitiu
    Bonissims

    ResponElimina
  6. Molt bons Quima. Jo tb sóc una gran fan dels apwritius.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina