En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 22 de juny de 2016

AMANIDA DE MONGETA TENDRA

Ahir hem van donar mongetes tendres, acabades de collir del hort. Aprofitant que tenia matèria de primera qualitat, he fet aquesta amanida . Jo hi he posat aquest ingredients, però hi podem posar el que en agradi.

INGREDIENTS: 

Mongeta tendra
1 llauna de tonyina
ceba cruixent
ou dur
blat de moro

VINAGRETA:
oli d'oliva
vinagre de mòdena
mel
olivada
  • Posem aigua i sal en una olla i posem a bullir les mongetes. uns 10 minuts ni ha prou si son ben fresques.  Les escorrem i les posem en aigua freda per para la cocció. 
  • Un cop ben escorregudes posem les mongetes en un plat i posem la tonyina , una mica de caba cruixent i uns grans de blat de moro. 
  • Pelem l'ou dur i el partim en 4 trossos. Ni posem un parell a banda i banda per decorar. 
  • Barregem tots els ingredients de la vinagreta i ho tirem pel damunt de les mongetes. 

Com veieu un plat ben fàcil i sa. Com totes les amanides, les mongetes les podem barrejar amb els ingredients que més ens agradin o bé aprofitem el que tenim a la nevera.

2 comentaris:

  1. Una amanida sana, fresqueta i plena de sabors

    ResponElimina
  2. Qué rico ;) una posible cena fresquita y fácil de hacer.
    Ptons

    ResponElimina