En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 4 de juny del 2011

ROLLETS DE PASTA DE FULL I SUCRE MORENO

Avui es el meu aniversari de casament............. ni mes ni menys que 28 anys que vam dir el si vull..........amb la salut i la malaltia i etc.etc.etc .......... i la veritat es que no he fet cap dinar especial ni fare cap sopar, anirem a sopar fora que de tant en tan ve de gust que algú cuini per tú, .......bé al que anava, entre que he quedat amb una amiga per anar a buscar les herbes per la ratafia i el meu aniversari, quan ja quasi era l'hora d edinar m'he donat que no tenia res per postres i es clar ..........que puc fer que sigui ràpid i bó ...........sort que tenia un parell de lamines de pasta de full a la nevera i dic ja està faré ullrees de pasta de full i la primera làmina he fet les ulleres normals, però després he recordat que hem varen dir que amb sucre moreno quedaben molt bé:
He agafat la segona lamina i hi he posat sucre moreno per tota la superficiie , una mica abundat i aquesta vegada l'he enrollada, quan le tingut enrollatda li he posat sucre moreno per fora i amb l'ajuda del paper le ben apretada amb les mans perqué el sucre hi quedes agafat.
Amb un ganivet afilat l'he tallada a rodelles d'un cms. i les poses en una plata per anar al forn, que previament hi hauràs posat una lamina de paper del forn.
Tindrem el forn  calent a 200 graus a dalt i baix i aire calent
Aquesta funció va molt be per la pasta de full.
Amb uns 10 minuts ja estaven daurades I les de sucre moreno ni les he hagut de donar la volta. Les fetes amb sucre blanc si que les hi he donat la volta fins que han estat ben dauradetes.
A casa meva les han trobat més bones que les de sucre normal i la meva amiga també, ja que l'hi n'hi he portat unes quantes.

Els ingredients son.:
1 làmina de pasta de full , la meva del lid que te la mida ideal per això
sucre moreno
 Per postre, per acompanyar el cafè, o per berenar, ben fàcil i bó. 
Espero que us hagin agradat¡¡¡¡