En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 16 de maig del 2017

MAGRET D'ÀNEC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS

L'ànec es d'aquelles carns que crec que no té terme mig o agrada molt o no agrada, encara que el magret té més adeptes. No sé si es la forma correcte de fer-lo però a casa ens agrada així.
INGREDIENTS: 
1 peça de magret (2 persones)
sal, oli, pebra
Mermelada de fruits vermells
vinagre de mòdena
PER A LA GUARNICIÓ:
Puré de patata o de poma
  • Agafem el magret i per la part de la pell hi fem talls amb el ganivet, vigilant que només tallem la pell. Fem els talls en vertical i horitzontal de manera que ens quedin quadradets, 
  • Els salpebrem i el posem a la planxa ben calenta pel costat de la pell. Un cop tinguem la pell daurada li donem la volta. El temps dependrà del que ens agradi cuit.
  • Jo no el deixo fer molt perquè no quedi massa sec, en toc cas un cop el tinc tallat, si veig que ha quedat massa cru li dono volta i volta a sobre la planxa, però això ja es al gust de cada un. 
  • Posem la melmelada en una paella  i hi  afegim un raig de vinagre de mòdena i deixem que es cogui tot junt uns dos minuts. 
  • Posem uns talls de magret en el plat i per sobre hi tirem la salsa de fruits vermells. 
  • Ho podem servir acompanyat d'un puré de patata o de poma que també hi lliga molt bé. 


2 comentaris:

  1. Buenos días Quima. Que receta tan exquisita que nos dejas hoy, este magret de pato te ha quedado de lujo con la salsa de frutos rojos con la que lo acompañas. Sinceramente una receta extraordinaria.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  2. Te ha quedado un plato maravilloso y bien rico con esos frutos secos espectacular. Mil besicos amiga

    ResponElimina