Us copiare la recepta que ha posat la isa en el seu blog; que es tal i com jo la vaig fer :
Ingredientes:
- 8 claras
- sal
- 335g de nata para montar
- 435g de azúcar
- 335g de harina
Preparación:
Se necesita un molde bajo, untado y con papel
Batir bien las claras y poner el azúcar ,sal y harina
Aparte montar la nata y juntar suavemente
Echar en el molde
Cocer 180º 30m +-
Yo lo espolvoree con azúcar glas
Espero que os guste resulta de lo mas suave¡¡¡¡¡¡
Se necesita un molde bajo, untado y con papel
Batir bien las claras y poner el azúcar ,sal y harina
Aparte montar la nata y juntar suavemente
Echar en el molde
Cocer 180º 30m +-
Yo lo espolvoree con azúcar glas
Espero que os guste resulta de lo mas suave¡¡¡¡¡¡
Com podeu comprabar la recepta es de lo més sencill, pero el resultat es sensacional ¡¡¡¡
He de dir que sempre que faig crema o alguna recepta que només porti rovells d'ou, les poso en un taper al congelador; així no es fan malbé i les pots fer servir quan tu vulguis.
Bon profit¡¡¡
La primera vegada que la vaig fer vaig quedar prendada amb aquesta recepta!!!!es una passada!!!t´ha sortit perfecta!!! petons
ResponEliminaEs una buena idea aprovechar las claras, yo últimamente preparo bastantes bizcochos parecidos y están muy ricos. El tuyo es una delicia. besitos guapa...
ResponEliminaUis, doncs ja sé què faré amb les clares que em sobrin de la crema per farcir la coca de sant joan!! Té pinta de ser molt i molt flonjo!! Apuntadíssima queda
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bona recepta d'aprofitament!
ResponEliminaPer esmorzar amb el cafè amb llet ha de ser boníssima.
Quima té molt bona pinta. Jo també en faig molts cops amb clares soles i queda molt esponjós
ResponEliminaQuima la desconeixia...a mi em passa el mateix amb les clares, ni recordo les quantitats que tinc congelades...
ResponEliminaUna recepta original i molt bé per aprofitar les clares. M' anoto la idea!
ResponEliminaEs veu deliciosa, i trobo que és una manera genial d'aprofitar les clares!
ResponEliminaQué rica tu bica, un desayuno de lujo.
ResponEliminaBesos
Una boana idea per aprofitar les clares que tantes vegades ens sobren d'altres receptes. Jo a vegades en faig merenga o boles de coco, però va bé tenir una alternativa!
ResponEliminaMerci!
Anna
Que buena queda la bica, preparé la bica normal y tiene un sabor riquísimo.
ResponEliminaSaludos
Quima una recepta d'aprofitament fantàstica, jo també la faig i queda un biscuit tam suau..
ResponEliminaEstic fen una passejada per el teu blog....
Petonets