En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 13 de juny del 2011

BICA BLANCA

Sempre que feia crema pastissera, tenia el mateix dilema ...Qué en faig de les clares? ..... un bescuit amb que només es fa amb clares d'ou, però no tenia la recepta, aixi que un dia tafanejant pels blos de cuina vaig trobar aquesta BICA BLANCA, i he de dir que als de casa meva els hi encanta, ja que queda molt suau . Aquesta recepta la vaig treure del blog de l' ISA, i queda sensacional.
 Us copiare la recepta que ha posat la isa en el seu blog; que es tal i com jo la vaig fer :

Ingredientes:
  • 8 claras
  • sal
  • 335g de nata para montar
  • 435g de azúcar
  • 335g de harina

Preparación:
Se necesita un molde bajo, untado y con papel
Batir bien las claras y poner el azúcar ,sal y harina
Aparte montar la nata y juntar suavemente
Echar en el molde
Cocer 180º 30m +-
Yo lo espolvoree con azúcar glas
Espero que os guste resulta de lo mas suave¡¡¡¡¡¡ 

Com podeu comprabar la recepta es de lo més sencill, pero el resultat es sensacional ¡¡¡¡
He de dir que sempre que faig crema o alguna recepta que només porti rovells d'ou, les poso en un taper al congelador; així no es fan malbé i les pots fer servir quan tu vulguis. 


Bon profit¡¡¡

12 comentaris:

  1. La primera vegada que la vaig fer vaig quedar prendada amb aquesta recepta!!!!es una passada!!!t´ha sortit perfecta!!! petons

    ResponElimina
  2. Es una buena idea aprovechar las claras, yo últimamente preparo bastantes bizcochos parecidos y están muy ricos. El tuyo es una delicia. besitos guapa...

    ResponElimina
  3. Uis, doncs ja sé què faré amb les clares que em sobrin de la crema per farcir la coca de sant joan!! Té pinta de ser molt i molt flonjo!! Apuntadíssima queda
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Molt bona recepta d'aprofitament!
    Per esmorzar amb el cafè amb llet ha de ser boníssima.

    ResponElimina
  5. Quima té molt bona pinta. Jo també en faig molts cops amb clares soles i queda molt esponjós

    ResponElimina
  6. Quima la desconeixia...a mi em passa el mateix amb les clares, ni recordo les quantitats que tinc congelades...

    ResponElimina
  7. Una recepta original i molt bé per aprofitar les clares. M' anoto la idea!

    ResponElimina
  8. Es veu deliciosa, i trobo que és una manera genial d'aprofitar les clares!

    ResponElimina
  9. Qué rica tu bica, un desayuno de lujo.
    Besos

    ResponElimina
  10. Una boana idea per aprofitar les clares que tantes vegades ens sobren d'altres receptes. Jo a vegades en faig merenga o boles de coco, però va bé tenir una alternativa!

    Merci!
    Anna

    ResponElimina
  11. Que buena queda la bica, preparé la bica normal y tiene un sabor riquísimo.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Quima una recepta d'aprofitament fantàstica, jo també la faig i queda un biscuit tam suau..
    Estic fen una passejada per el teu blog....
    Petonets

    ResponElimina