Aquesta recepta la vaig veure al blog de la NEUS , i com que la pasta de full m'encanta no m'ho vaig pensar ni dues vegades i només vaig cambiar les franbuesas per les maduixes.
INGREDIENTS:
1 lamina de pasta de full, millor rectangular (la meva del LIdl)
Maduixes, jo n'hi vaig posar una a cada tronquet , o sigui 9
crema pastissera :
La recepta de la crema passtisera aqui
Primer fem la crema pastissera tal como s'explica a la recepta i un cop feta la posem a la nevera perque es refredi.
Un cop tinguem els motlles preparats els untem amb mantega, tallem a pasta de full a tires de 2,5 cms aprox. i les anem enrotllan al voltan del motllo,de forma que cada volta vagi una mica per sobre la volta anterior. Jo com que erem molt llatgs els motlles n'hi vaig posar dos en cada un . Els pintem amb ou i els posem al forn uns 200 º aire calent dalt i bai i els hi deixem fins que els veiem ben rossets.
Els traeim del forn i els deixem refredar una miqueta abans de treure els motlles. Els traiem amb compte de no trencar el canutillos, aguantem els canutillos amb una má i amb l'altre anem estirant el papet d'alumini, com que el teniem untat amb mantega surt força bé, si primer els desenganxem una mica dels costats. Els posem en una plata i el deixem refredar bé.
Jo els vaig omplir justament abans de posar-nos a dinar, aixi tant la crema com la pasta de full era ben freda.
Agafem una maegue pastissera i primer hi posem una mica de crema en uns costat; despres hiposem els trosset de maduixes i ho vaig acabar d'omplir amb crema. Hi vaig posar sucre glass per sobre i a menjar¡¡
Estaven bonissims, només us dire que no en varen quedar ni les engrunes
Qué ricos te han quedado, son un postre muy socorrido que es fácil de hacer pero esta riquísimo. besitos guapa...
ResponEliminaPerò que apanyada ets!!!una bona idea per qui no te els d´alumini!!!unes postres boníssimes!!! bon dimarts guapi!!
ResponEliminaAy qué ricos!. Los canutillos de crema siempre me han parecido un postre delicioso y te han quedao con una pinta buenísima.
ResponEliminaBesos
ostres que bo, se'm fa la boca aigua, ara de bon mati me'n menjaria uns quants .
ResponEliminaroser
El sotaescala
han d'estar boníssims! t'han quedat molt bé. petonets
ResponEliminaPasta de full i crema, una combinació favulosa. I amb aquesta presentació en canutillos, queda super vistós!
ResponEliminaDeliciiosos! I la crema ben fresqueta passa divinament. Qui ha dit que la crema és d´hivern?
ResponEliminaQui es ganes de canutillos que tinc!!!!
ResponEliminaPetonets,
Esther
Els vaig veure a la Neus i ara els teus!...tinc unes ganes de probar de fer-los!...T'han quedat molt i molt ben fets Quima.A reveure.
ResponEliminaMolt bon recurs aquest que ens presentes per fer els motlles cassolans, hem semblen unes postres delicioses. Et copio la recepta i ja et diré. Petons,
ResponEliminaMolt bona idea! jo per fer-los vaig comprar-me els tubs! Si ho arribo a saber...Son bonissims!
ResponEliminaPetons