Es dimart i toca gastar les verdures que hi ha a la nevera per així el dimecres poder anar al mercat i compar-ne de fresques. Així que aquesta setmana no va ser diferent i vaig fer una quich, però una mica al meu aire.
1 lamina de pasta brisa
1 ceba
1 pebrot verd
1 carbassó
una mica de beicon
3 ous
fotmatge ratllat, jo vaig fer servir el de 4 formatges de Bonpreu
100 ml. de crema de llet
sal i pebra al gust
Primer agafem un motllo rodo, untem amb mantega i hi posem la pasta brisa i la posem al forn uns minuts fins que estigui cuita, quan veiem que agafa color, ja la podem treure, no cal que deixem que es cogui massa perque quan la tonem a posar al forn s'acabarà de coure .
Posem una mica d'oli en una pella hi hi posem les verdures a coure fins que estiguin ben tovetes i rosses, aixó dependra de cadasqú com us agradin.Al final hi afegim el beicon i el deixem coure una miqueta amb les verdures.
Posem la barreja de verdures a sobre la pasta que ja tenim cuita.
Ho posem al forn que ja tindrem escalfat a 180 º uns 20 minuts mes o menys; aixó dependrà del forn de cadasqú. Jo ho vaig posar a dalt i baix i aire calent. Quan veiem que ja esta ben daurat ho punxem amb una forquilla i si surt neta; ja està cuita, sino li deixem una estoneta més vigilant no es cremi.
Si l'acompanyem amb una amanida, tenim un sopar complert. Jo ho vaig fer com a plat únic hi estava deliciosa.
Espero que us agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡
Quina bona forma de gastar les verdures!! M'encanta la quiche. Aquesta te un aspecte deliciós .
ResponEliminaPetonets,
Esther
M´agrada molt aquesta quiche, és una manera de menjar verdures totes barrejades. Petonet
ResponEliminaa mi m'encantaria.li pasare la recepta a el meu home que es el "cuinetes " de la casa. roser - www.elsotaescala.com
ResponEliminaAis, les quiches són tan i tan bones... sobretot per gastar el fons de nevera! jejeje Demà suposo que en fará una!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Les quiches són la meva debilitat. M´agradan en tota la seves variacions...quina presència que té la teva.
ResponEliminaM´encanten les quiches, sempre estic disposada a fer-ne una (i menjar-la es clar!)
ResponEliminaAquesta d´aprofitament es fantàstica!
Ptns
Jo no em puc resistir a una quiche com aquesta!
ResponEliminaHola Quima veig que gairebé varem tenir la mateixa pensada.
ResponEliminaQuè bó oi?
Una molt bona manera de fer neteja de la nevra , i és que son tan agraides aquest tipus de preparacions!
ResponEliminaPetons
M'encanten les quiches ja que les pots fer del que vulguis i si tens invitats sorpresa sempre et treuen d'un mal de cap. Jo les faig amb pasta de full, ja ho provaré amb pasta brisa.
ResponEliminaPetons
Hola Joaquima sóc la persona sorda Joaquim. M'agraderia la teva cuina nyam nyam
ResponEliminaLa meva cuina personal http://www.gizurdeme.net
Un salutació.
Que bones les quiches, ho accepten tot!!!!
ResponEliminaOhhh Quima boníssima aquesta quich, de fet diuen que les quich serveixen per netejar la nevera de restes d'ingredients que ens queden, una quich et permet una infinitat de convinacións i aquesta teva és veu molt bona.
ResponEliminaM'encanten les quiches! I aquesta de verduretes està per menjar-se-la!
ResponEliminaPetons!
Anna