En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 8 de juny del 2011

QUICHE DE VERDURES

Es dimart i toca gastar les verdures que hi ha a la nevera per així el dimecres poder anar al mercat i compar-ne de fresques. Així que aquesta setmana no va ser diferent i vaig fer una quich, però una mica al meu aire. 
1 lamina de pasta brisa
1 ceba
1 pebrot verd
1 carbassó
una mica de beicon
3 ous
fotmatge ratllat, jo vaig fer servir el de 4 formatges de Bonpreu
100 ml. de crema de llet
sal i pebra al gust
Primer agafem un motllo rodo, untem amb mantega i hi posem la pasta brisa i la posem al forn uns minuts fins que estigui cuita, quan veiem que agafa color, ja la podem treure, no cal que deixem que es cogui massa perque quan la tonem a posar al forn s'acabarà de coure .
Posem una mica d'oli en una pella hi hi posem les verdures a coure fins que estiguin ben tovetes i rosses, aixó dependra de cadasqú com us agradin.Al final hi afegim el beicon i el deixem coure una miqueta amb les verdures. 
Posem la barreja de verdures a sobre la pasta que ja tenim cuita.
En un bol hi posem els ous, la crema de llet, el formatge i una mica de pebre , hoo remenem be i ho tiem per sobre les verdures.
Ho posem al forn que ja tindrem escalfat a 180 º uns 20 minuts mes o menys; aixó dependrà del forn de cadasqú. Jo ho vaig posar a dalt i baix i aire calent. Quan veiem que ja esta ben daurat ho punxem amb una forquilla i si surt neta; ja està cuita, sino li deixem una estoneta més vigilant no es cremi.
Si l'acompanyem amb una amanida, tenim un sopar complert. Jo ho vaig fer com a plat únic hi estava deliciosa.
Espero que us agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡

14 comentaris:

  1. Quina bona forma de gastar les verdures!! M'encanta la quiche. Aquesta te un aspecte deliciós .
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  2. M´agrada molt aquesta quiche, és una manera de menjar verdures totes barrejades. Petonet

    ResponElimina
  3. a mi m'encantaria.li pasare la recepta a el meu home que es el "cuinetes " de la casa. roser - www.elsotaescala.com

    ResponElimina
  4. Ais, les quiches són tan i tan bones... sobretot per gastar el fons de nevera! jejeje Demà suposo que en fará una!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Les quiches són la meva debilitat. M´agradan en tota la seves variacions...quina presència que té la teva.

    ResponElimina
  6. M´encanten les quiches, sempre estic disposada a fer-ne una (i menjar-la es clar!)
    Aquesta d´aprofitament es fantàstica!
    Ptns

    ResponElimina
  7. Jo no em puc resistir a una quiche com aquesta!

    ResponElimina
  8. Hola Quima veig que gairebé varem tenir la mateixa pensada.
    Què bó oi?

    ResponElimina
  9. Una molt bona manera de fer neteja de la nevra , i és que son tan agraides aquest tipus de preparacions!

    Petons

    ResponElimina
  10. M'encanten les quiches ja que les pots fer del que vulguis i si tens invitats sorpresa sempre et treuen d'un mal de cap. Jo les faig amb pasta de full, ja ho provaré amb pasta brisa.
    Petons

    ResponElimina
  11. Hola Joaquima sóc la persona sorda Joaquim. M'agraderia la teva cuina nyam nyam

    La meva cuina personal http://www.gizurdeme.net

    Un salutació.

    ResponElimina
  12. Que bones les quiches, ho accepten tot!!!!

    ResponElimina
  13. Ohhh Quima boníssima aquesta quich, de fet diuen que les quich serveixen per netejar la nevera de restes d'ingredients que ens queden, una quich et permet una infinitat de convinacións i aquesta teva és veu molt bona.

    ResponElimina
  14. M'encanten les quiches! I aquesta de verduretes està per menjar-se-la!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina