El puré de patates por ser casolá o bé pot fer servir un sobre del que venen en qualsevol super.
INGREDIENTS: Han sortir 6 pastissets
1,5 sobre de puré de patates MAGGI
4 pastenagues
1 porro
1 ceba
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 carbassó
1 llauna de xampinyons (no en tenia de frescos )
2 rovells d'ou
1 copeta de vi blanc
sal, pebre, oli
- Tallarem o bé picarem les verdures ben petites i les posem en una paella, amb una mica d'oli d'oliva, a rossejar. Les posem a foc no molt alt i que es vagin fen poc a poc.
- A mitja cocció hi posem la copa de vi blanc i deixem que es cogi una estona més, fins que s'hagi evaporat el vi.
- Ho rectifiquem de sal i pebre i ho reservem.
- Ara fem el puré de patata, o bé com tinguem costum o si es comprar seguint les indicacions del paquet.
- Un cop tinguem el pure fet i s'hagi atemperat una mica, hi barregem 2 rovells d'ou.
- Ara posem el puré en una maniga pastissera amb boquilla arrissada.
- Agafem un aro d'emplatar i als fon hi fem una capa de pure, llavors hi posem una capa de verdures (aprox. dues cullerades soperas ben generosas) i amb la cullera ho aplanen una mica. lllavors hi tornem fer una altre capa de pure.
- Hi posem una mica de formatge ratllat i gratinem.
NOTA: Ho podem emplatar-ho directament en el plat de servir o bé ho podem posar en un bandeja per anar al forn i aixi els gratinem tots alhora. Jo per poder-los servir bé sense que es desfessin he tallat cuadrats de paper de la mida del aro i els he emplatat a sobre, així ha estat més fàcil a l'hora de servir-los.
També podriem fer servir blondes petites i emplatar-los a sobre
Que bo, Quima! M'encanten aquests plats, per mi son una festa, per senzills que siguin.
ResponEliminaGràcies!
Bona setmana!
Molt bona proposta!
ResponEliminaMmmm quin bé de Déu aquest puré gratinadet ;)
ResponEliminaD'això se'n diu convertir unes simples verdures (que a per si soles m'encanten!) en un plat de festa!
ResponEliminaPetons
Sandra
ummmmmm, quin pastís mes bó
ResponEliminaM'encanten les receptes d'aprofitament!
ResponEliminaA més, ha de quedar motl gustós, ideal pels que els costra menjar verdura ;)
Quima, aquest pastis de puré de patates amb verdures al faré per en Martí i la Mireia
ResponEliminaTé molt bona pinta, ideal per aprofitar els trossets de verdura que queden per la nevera
ResponEliminaPetons
Isabel
Una receta de aprovechamiento y riquísima....besitoss
ResponEliminaNo se m´hauria acudit...M´agrada tot el que porta. Amés a més la presentació és molt maca.
ResponEliminaben bo... i ideal per aprofitar... ara em ve al cap una carmanyola de samfaina, heheh
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que receta mas buena y que bonita presentación....tus presentaciones siempre muy bien cuidadas..de diez!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Un plato ideal, ligero y una presentación muy bonita.
ResponEliminaBesos
MMm quina bona pinta Quima avui x dinar m'aniria de perles!!!
ResponElimina