Després de les comilones d'aquestes pasades festes, la veritat es que hem venia de gust reposar una mica de la cuina; així que aquest últims dies m'he dedicat a fer coses sencilles i sense haber d'estar pendent de la màquina de fotografiar.
La recepta que us ensenyo avui, la vaig ja fa un temps, però ara m'he adonat que no l'havia posat al blog. Tenia un paquet de rigatone que m'havien portat d'Italia I ja estava a punt de caducar, així que s'havien de fer si o sí. No recordo d'on vaig treure la recepta.
INGREDIENTS:
1 paquet de Rigatone
bacalla desalat i esmicolat
1 tomaquet
1 ceba
1 pebrot verd
1 cullarada de pebre vermell
all i oli
- En una paella pochem les verdures, primer hi posem la ceba i el pebrot verd i quean estan una micha pochades hi posem el tomaquet tallat ben petit i sense llavors i el pebre vermell. Deixem que es cogui bé.
- Mentre bullim la pasta segons le sindicacions del fabricant. Quan està cuita barregem la pasta amb el sofregit i ho posem en una plata que pugui anar al forn .
- Per sobre hi posem el bacalla esmicolat , que previament ja haurem desalat, .
- Hi posem l'all i oli per sobre i una mica orenga o el condiment que ens agradi, ho posem a gratinar una mica i ja està llest.
Un plato sencillo y delicioso con el all i oli gratinado,es lo que normalmente desaparece rápido de la mesa.
ResponEliminaPetons.
Una receta sencilla y muy rica..........Con lo que le gustan a mis hijos la pasta, esta receta seguro que les encantan.........Besitos
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Una manera diferent de menjar pasta, original i ben bona!
ResponEliminaMolt original, a més, té una pinta boníssima! petons
ResponEliminasi el bacallà amb allioli gratinat m'encanta, ni t'explico com ha d'estar amb pasta!! quin dinar em menjaria amb tant de gust...això ho he de fer ja! petons
ResponEliminaOstres! no he provat mai la pasta amb el bacallà però ha d'estar super!! Les fotos parlen per si soles1 ha d'estar boníssim!
ResponEliminaUf! que bo!!! Jo avui faré una carbonara, jeje!
ResponEliminaUna abraçada!
Quima tiene un aspecto estupendo, besitosss
ResponEliminaAmb el que m'agrada el bacallà!!! I amb pasta es una bona combinació. Molt original!!!
ResponEliminaPetonets.
Ostres Quima, aquest plat ha d’estar boníssim i amb el que m’agrada el bacallà segur que faré la recepta més d’una vegada. Una abraçada.
ResponEliminaNuri
Caram, Quima! Un exel·lent proposta
ResponEliminaBon cap de setmana
Mai he combinat la pasta amb el bacallà!!! i segur que ha d´estar moooolt bo.. Molt bona recepta Quima!! la faré, segur. petons,
ResponEliminaUna manera diferente de comer pasta, me tiene que gustar pues me encanta el bacalao, lo probaré.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Buenas noches Quima. Exquisito plato de pasta el que has preparado, con ese bacalao y el ali oli. Me encanta y seguro que tiene un sabor buenísimo, al igual que la presentación que has hecho del plato.
ResponEliminaUn beso Paco
que buena pinta!! lo probaré seguro.
ResponEliminaGracias por tu comentario en mi blog, me ha hecho mucha ilusión que comenzaras a pintarte las uñas gracias a mis entradas de cada semana, jajajaj
ptons