Bé amb deixo de xerrameca i un port un segon plat ben fàcil de fer i bonissim.
INGREDIENTS:
1 bandeja de cuixetes de pollastres (ni anaven 12)
2 cebes mitjanes
1 tomaca
2 pots de rovellons
oli d'oliva
sal i pebre
1 copa de vi blanc
1 mica de brou
- Primer salpebrem les cuixetes i les posem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva a foc fort.
- Quan estiguin roses, les posem a foc més baix i hi afegim la ceba tallada en juliana hi afegim la copa de vi blanc i ho anem rostin.
- Al cap de 20 minuts hi afegim el tamaca tallat a dauets i deixem que es vagi couent. (si veiem que les cuixetes estan molt cuites, les traiem de la cassola i aixó no s'esmicolaran)
- Escorrem els bolets i els posem a la cassola i afegim una mica de brou i deixem que facin la xup xup uns 15 minuts.
- Fem una picada amb 1 gra d'all , una ica de julibert 1/2 torradeta de pa i 10 ametlles torradas, i ho afegim a la cassola 5 minuts abans d'acabar la cocció . (aqui jo hi he afegit les cuixetes altre vegada a la cassola)
- Ho emplatem i ja ho tenim a punt per menjar.
BON PROFIT !!!
Quima, quines cuixetes més bones!!!!
ResponEliminabon plat el de bolets amb pollastre! petons
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Que buenos muslitos de pollo que nos has preparado. Con esos níscalos tienen que estar de lujo. Un plato muy rico, completo, sano, económico y sobre todo fácil y rico.
ResponEliminaUn beso Paco
Quima te han quedado riquísimos con ese acompañamiento, besitosss
ResponEliminaMentre esperem la tortada, anirem provant aquest pollastre tan bo!
ResponEliminaHola Quima un rostidets que deu fer una oloreta! Saps crec que som tossudes per igual. Ara jo me les tinc amb una recepta de canelons... Ara l'estic fent, crec que aquest cop m'agradaran.
ResponEliminaEl pollastre no falla mai en la meva dieta setmanal...què bo rostidet!
ResponEliminaBoníssim i els bolets li donen aquell toc tan espcial.
ResponEliminaQuima, aquest plat te ha quedat molt be i te de ser molt bo.
ResponEliminaQue buen plato de pollo y encima los rovellons con esa salsa es pura delicia!!!
ResponEliminaPetons.
Quima, se ve un plato delicioso y con setas divino.........Besos
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Esperarem les tortas! Demoment ens deixes molt bon segon, el pollastre amb rovellons t'ha quedat ben bonic, i segur que boníssim!! Això de ser tossuda té premi!! he he. Petons
ResponEliminaUn guisat ben bo que té l'èxit assegurat!
ResponEliminaComo no puede ser de otra menera, tus recetas siempre son muy bonitas y desde luego muy buenas.
ResponEliminaBesos amiga
Miguel
lareposteriademiguel.com
boníssim! per a sucar-hi pa ! (una mica...)
ResponEliminaPollastre i bolets una combinació ideal...i si son rovellons, bonississsim plat.. Petons,
ResponEliminaMolt bones aquestes cuixetes Quima, espero la racepta de la Tortada!!
ResponElimina