Ja us vaig que ho tornaria a provar .............i així va ser aquest cap de setmana passat ..........encara hi ha algun fallo però aquesta vegada al menys va quedar mig presentable .............això si el dia que la torni a fer hi posaré paper d'alumini per sobre, ja que la part de sota (o sigui la que va sobre quan està al forn) va quedar una mica massa cuita.
INGREDIENTS:
4 OUS
200 grs. de sucre
200 grs. de farina d'ametlla
2 cullarades d'oli
1 cullarada de royal
ratlladura de llimona
Aquestes son les quantitats que vaig fer jo, ja que a la recepta original portava 5 ous, 250 grs. de farina i 250 grs. de sucre
- Primer montem les clares a punt de neu i les reservem
- Barregem el sucre i els rovells d'ou fins que ens quedi una barreja blanquinosa.
- Afegim les clares muntades a la barreja d'ous , de mica en mica i remenant amb una espatula de baix a dalt.
- HI afegim la resta dels ingredients i ho barregem amb molt de compte .
- Ho posem al forn preescalfat dalt i baix, sense aire a 170 º uns 30 minuts.
- El temps del forn dependrà de cada forn.
BON PROFIT !!!!
Pues le pones muchas pegas, y en cambio se ve delicioso y una pinta increíble.
ResponEliminaPetons.
Ostres, que bona la tortada, provaré la teva recepta!
ResponEliminauna torta boniiiisima, provaré aquesta bona recepta.
ResponEliminaui, sí! Que bona! Em recorda una mica la tarta de santiago... pot ser?
ResponEliminaMmmm que bona Quima t'ha quedat molt bé, però jo crec que el truco de que pugi i sigui tant alta com les que venien és el motlle. Jo me'n compraré un d'alumini els de silicona no van bé per fer la tortada perquè a mi em passa el mateix se'm torra del cul i quan la gires és veu molt.
ResponEliminasigui com sigui....ha de ser ben bona!! té una pinta fantàstica!! socada a la llet, amb mantega....mmmmm...petons
ResponEliminaJo fa ben poc que la vaig descubrir i és boníssima!!! Quines coses més bones fem a la nostra terra, oi?
ResponEliminaT'ha quedat molt bé.
Una abraçada, guapa!
molt bona pinta Quima! ideal per esmorzar!!!!! petonets
ResponEliminaT'ha quedat molt bé!!! Ha de ser bona de veritat.
ResponEliminaLa tortada clásica que no passa de mòda.
ResponEliminaUn abraç