INGREDIENTS:
2 pomes
1/ llimona
pa sec (50 grs.)
2 ous
1/ l. de llet
20 grs. de mantega
4 cullarades de sucre
caramel liquid
- Pela les pomes i talla-les a daus i ruixe-les amb el suc de la llimona.
- Posa en una paella la mantega 1 cullarada de sucre i les pomes i les deixem coure durant 5 minuts.
- batre els ous amb el sucre fins que ens quedi una barrega blanquinosa.
- Afegir-hi la llet la poma i el pa . Remenar fins que ens quedin tots els ingredients ben barrejats,
- Posarem caramel liquid en un motlle de plum cake I hi tirarem la barreja.
- Ho posem al forn al bany maria a 180º. Jo ho vaig posar al forn dalt i baix i aire calent, i fins que veiem que ens queda dauradet de sobre.
- Ho punxem i si veiem que encara està cru li deixem una estona més . Si el tenim molt ros ho tapem amb paper d'alumni perque no es cremi. Aproximadament hi va estar entre 30 i 40 minuts.
- Quan està cuit el deixem refredar una mica a sobre el marbre i llavors el posem a la nevera. Millor d'un dia per l'altre ja que com més fred tindrà més cos .
- he de dir que per mi estave molt més gustos al cap de 48 hores.
Quima, te ha salido un puding esponjoso y tiene una pinta deliciosa. Me llevo la receta, que mira por donde algo tan rico y no he preparado nunca.
ResponEliminaPetons.
aquest púding té una "cara" delicios
ResponEliminaQuina casualitat, aquest cap de setmana també he fet un púding, en el meu cas d'un pa de pessic que ja tenia sec. Una bona recepta d'aprofitament!
ResponEliminaT'ha quedat molt bo, Quima, molt ben presentat, també! Petons
ResponEliminam'encanten els puddings! sobretot quan tens fruita que no saps que fer-ne!! aquest té una pinta que no duraria gaire a casa meva! petons
ResponEliminaQuima, aquesta la faig segur!
ResponEliminaGràcies!
De poma és molt bo...i el caramel li dóna un toc que el fa especial.
ResponEliminaSensacional te ha quedado y magnifica presentacion
ResponEliminaPeto
M'encantarà provar de fer-lo fa molt que ho duc al cap, no h¡n'he fet mai.
ResponEliminaQuina bona cara!