Així que aquest més no he volgut deixar passar l'ocasió i aqui teniu la meva proposta .
INGREDIENTS:
1 carbassó
2 patates
4 pastenagues
mongeta verda
1 porro
4 all tendres
pebre vermell dolç
1 mica de farina
sal , pebre i oli d'oliva
1 ou dur (opcional)
- Pelem i tallem les verdures a daus ........més gran que si fessim ensaladilla.
- Posem aigua , sal i un rajolí d'oli en una olla i quan arrenca el bull hi posem primer la pastenaga i la mongeta verda , al cap de 5 minuts i afegim les patates i el carbassó, i ho deixem bullir una estoneta més (això dependrà de si ens agrada més o menys cuita, encara que millor que no ens quedi massa cuita)
- en una paella hi posem el porro I els all tendres i els enrossim una mica, hi afegim una cullaradeta de farina hi afegim una mica del caldo de bullir les verdures. Ens ha de quedar un brou una mica espès. També hi afegim pebre vermell al gust .
- Hi posem la minestra i amb compte ho barregem bé.
- Ho emplatem i per decorar hi podem posar un ou dur o el que ens agradi.
NOTA: Guardeu sempre el caldo de coure les verdures, al vespre tindreu un brou a punt per fer una bona sopa o escudella.
Amb aquesta recepte participo a MEMORIES D'UNA CUINERA
Boníssima, la minestra. I és tan sana... oi? Petons i bon cap de setmana, Quima.
ResponEliminaUn plat ben bo i ben sa !! Petons.
ResponEliminaBoníssima proposta Quima! a mi tots els plats de verdures m'encanten, esn posarem les botes amb el memmòries d'aquest mes. Marta
ResponEliminabonissima t'ha quedat!! com m'agrdaa un bon plat de verdures!! i si a més té ou, ja el fa un sopar complet! petons
ResponEliminaBoníssima Quima!!! has convinats unes verdures que m´encanten. Aquest cap de setmana prepararé la meva proposta pel repte, jo també. Petons,
ResponEliminaUN plat complet molt bo i molt sa!
ResponEliminaJo en menjo cada setmana però no la faig caldosa...M´encanta.
ResponElimina
ResponEliminaBuenas noches Quima. Que rica sana y apetitosa menestra que nos has preparado, tiene una pinta muy rica con esos huevos cocidos. La presentación te ha quedado de lujo en ese plato que has utilizado. Muchas gracias por la felicitación que me has dejado en el blog, te lo agradezco mucho.
Un beso Paco
Hola Quima!
ResponEliminaPortava ja dies sense venir a veure't, i arribo i em trobo aquest plat, que a més de venir molt bé amb el fred que fa, ha d'estar d'alló més bo. Les estovalles de les floretes vermelles m'han agradat molt també!
Petons maca!
Un plat molt complert, perfecte per un plat únic al sopar.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
Qué buena pinta tiene...........Se ve muy rico........Besos
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Mmm que bona, la menestra sempre a sigut un dels meus plats preferits!!
ResponEliminal'ou li queda impressionant Quima. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaCuanto tiempo sin comer menestra tuve unos años que la hacia todas las semanas y creo que la aburrimos, tendre que volverla a prepararla pues mira que es sano y rico este plato.
ResponEliminaSaludos
Me gusta el punto final del huevo duro.
ResponElimina