INGREDIENTS:
1 làmina de pasta brisa
1 carchofa
1 porro
1 pebrot verd
1/5 carbassò
3 tires de beicon
2 ous
100 ml. de llet
100 ml. de crema de llet
formatge camenbert
sal i pebre.
- Posem la làmina de pasta brisa en un motlle rodo que pugui anar al forn.
- Tallem el porro i el pebrot a rodelles. Netegem la carxofa i en fem 8 trossos. També tallem a trosset petits el bacon.
- En un paella amb una mica d'oli d'oliva hi posem el porro, el pebrot i el carbassò hi ho sofregim . Quan comença a ser transparent hi afegim els talls de carxofa I ho deixem que es sofregeixin fins que veien que està una mica rosset.
- Ho posem a sobre la pasta.
- Agafem els ous i el batem hi afegim la crema de llet i la llet I ho barregem bé. Hi tirem sal i pebre hi ho tirem per sobre.
- hi posem el formatge camenbert tallat a trossets i jo ho podem posar al forn fins que estigui cuallat i ben dauradet.
- Ho acompanyem d'una amanida , i ja tenim el sopar preparat.
Quima, me encanta esta quiche, que buena pinta tiene y acompañada de la ensalada un plato perfecto.
ResponEliminaUn beso y buen fin de semana.
Quima t'ha quedat perfecta aquest Quiche amb verdures i rapida de fer.
ResponEliminaJo no he fet mai quiche però veient aquesta recepta i aprofitant que aquest cap de setmana farà fred i no vindrà de gust sortir gaire em sembla que serà el moment de provar de fer una.
ResponEliminaGracies per la recepta
Petons
Conxita
oohh quina coca, quiche, com sigui!! es genial amb les verduretes i el toc de formatge!! genial! petons
ResponEliminaQuè bones són les quiche! Amb camenbert no li he fet mai però m'ha agradat la idea.
ResponEliminaBon cap de setmana!
Núria
Que bones són les de verdures..M´agradat el toc de camenbert!. Per sopar les trobo ideals.
ResponEliminabonissssiiiiima!!!!!
ResponEliminabon cap de setmana!!
muy buena esta quiche y el acompañamiento le va divino
ResponEliminapeto
M'encanten les quiches, admeten mil variacions. I aquesta combinació de vedures i formatge ha de quedar molt gustosa!
ResponEliminaBuenas noches Quima. Que delicia de quiche de verduras que nos has preparado, con ese queso que le has puesto te ha quedado de vicio. Una receta muy rica, sabrosa y saludable.
ResponEliminaUn beso Paco
Quina delícia, Quima! Ara me n'has fet venir ganes, també... he he. Petons!
ResponEliminaQuima, m’encanten les quiches! Però acabo de passar pel bloc de la Carme de l’All i julivert i havia decidit començar en ferm la dieta i ara em sembla que els meus propòsits se’n van en orris… haig de provar aquesta quiche de formatge i verdures!
ResponEliminaUna abraçada
Nuri
Aquests pastissos salats admeten tantes coses que sempre son un éxit.. unes verduretes molt ben triades, bonississssimmm!! petons,
ResponElimina