La recepta la vaig treure del blog de la Gemma de La cuina de casa .
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
100 grs. de llardons
150 grs. de sucre
oou batut
anis
canyella
pinyons o palet d'ametlla
- Primer trinxem els llardons; o bé amb un rodet de cuina o bé a la picadora.
- Estenem la làmina de pasta de full amb el rodet.
- Pintem la part central de la làmina amb anís (inmagineu-vos que l'hem dividida en tres parts)
- Llavors i posem la meitat dels llardons i una tercera part del sucre, ho tapem amb una de les parts de la pasta de full.
- Hi passem el rodet per sobre perquè ens quedin els llardons agafats a la massa.
- A sobre hi posem la resta dels llardons i una altre part de sucre i ho tapem amb l'altre part de la pasta de full que ens quedaba.
- Hi tornem a passat amb compta el rodet per sobre, i amb una forquilla segellem bé els costats.
- Ho pintem amb l'ou batut i hi escampem per sobre els pinyons ( en el meu cas palets d'ametlla) hi posem la resta del sucre per sobre.
- Ho posem al forna 180 º uns 25 minuts aprox......o fins que la veiem daurada.
quima , quina bona pinta que fa , sembla bonisima
ResponEliminaroser
Quima, molt maca aquesta coca de llardons i segurament molt bona.
ResponEliminauna dellicia de coca!! t'ha quedat genial!!! ara toca disfrutar-la!! petons
ResponEliminamolt bona... jo aquest any no la he fet...estic gandula jaja.
ResponEliminapetons i bon cap de setmana
Aquest any tampoc va faltar la coca de llardons a casa nostra! molt bona!
ResponEliminaAquí no encuentro los llardons....qué rica se ve esta coca...besitos y buen finde
ResponEliminaQuina bona pinta que té!
ResponEliminala coca de llardons no pot faltar mai el dijous gras.
ResponEliminat'ha quedat genial!!!
Encara no he provat de fer-la mai, ahir la vam comprar i me'n vaig arrepentir... l'any que ve no fallo!
ResponEliminaPetons
Sandra
Boníssima, a mi em va passar també que no tenia res més que nous, i va quedar ben bona!
ResponEliminaJo no n´he fat maig de coca de llardons, a casa no hi tenim costum... però l´haurem de tastar.. fa molt de goig. Primer hauré d´encomar els llardons.... petons, i bon cap de setmana.
ResponEliminaNosaltres també la vam fer. Queda boníssima!
ResponEliminaNo tinc costum de fer-ne però crec que ho provaré encara que no sigui per aquestes dates.
ResponEliminaQuina flaire que m'imagino!
Ha de ser molt bona, tot i que a mi m' hi sobren els greixons, que no m' agraden...
ResponEliminaNo falla mai!
ResponEliminaHa de ser molt bona Quima!!! M'encanta!!!! Jo també en vaig fer, però de les altres, jo en dic la típica però suposo que és típica d'on visc perquè veig que la de pasta de full està molt extesa per tota la geografia catalana.
ResponEliminaMoltes gràcies!!!