Així que avui per sopar he fet truita de botifarra d'ou ............ molt sencill però hem de mantenir les tradicions..........
INGREDIENTS:
1 tros de botifarra d'ou
4 ous
sal
oli d'oliva
- Tallem a botifarra a trossets.
- Batem els ous , hi posem la sal i la botifarra
- En una paella escalfem l'oli i quan estigui calent hi posem la barreja d'ous i la botifarra , quan estigui cuita d'un costat li donem la volta , esperem a que es faci i llesta per sopar.
- Ho acompanyem amb una amanida i pa amb tomaca i ..............ja tenim el sopar a punt.
Una truita molt original.
ResponEliminaUn abrç
Quima, avui dijous gras no pot faltar una truita de butifarra d'òu, a taula.
ResponEliminabonissima la botifarra d'ou, i amb format truita ja és la canya! petons
ResponEliminaDeliciosa, Quima. La botifarra d'ou és la meva preferida, juntament amb la negra. Per més gustos que hi posin ara... les millors! I amb truita, ho dèiem ahir, agafa un gust potent quan s'escalfa... la botifarra! Bon carnestoltes!!
ResponEliminaUna truita molt de casa nostra. ¡¡ Molt bona !!
ResponEliminaPetons.
Cada any la faig, però ahir teniem un sopar...que bona es eh!!! amb pa torrat i tomaquet"!!! Ummm. Petons
ResponElimina