INGREDIENTS:
2 porros
3 pastenagues
1 alberginia
2 pebrots verds
1 carbassó
200 ml de nata liquida
4 ous
sal i pebre
- Tallem totes les verdures irregularment i les posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les fregim.
- Quan les tenim fregides les passem pel minipimer, sense acabar de triturar-les del tot.
- Batem els ous i quan estan batuts hi barregem la nata i depres hi aboquem les verdures.
- Preescalfem el forn a 180 º.
- Ho posem en un motlle ( jo vaig fer servir un motlle tipus corona de silicona)i ho posem al forn dalt i baix i aire calent .
- hodeixem fins que veiem que estigui rosset de sobre. Ho punxem i si ens surt net ja està llest, sino li deixem una estoneta més. Si ho tenim molt ros ho podem tapar amb un paper d'alumini perque no es cremi.
- Esperem que estigui ben fred per desenmotllar-lo. El podem acompanyar d'una amanida o escalivaba o el que ens vingui de gust. Jo el vaig fer al migdia i per sopar ja estava completament fred.
- A l'hora de menjar-lo el podem escalfar una miqueta, perque ens perdi la fredor de la nevera
amb el que m'agraden les verdures .. aquest pastís ummm, que bo
ResponEliminaQuima, aquest pastis de verdures “Un menjar saludable i te de ser molt bo”
ResponEliminaQuima, has tenido una buena idea de aprovechamiento y encima muy bueno.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Quima, m'encanten aquestes pastissos, però fa molt de temps que no en faig. M'hi has fet pensar.
ResponEliminaGràcies!
Que bueno!!! una buena manera de aprovechar las verduras,en pastel queda muy rico.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Una recepta d'aprofitament genial, Quima! Jo n'havia fet fa temps, ara me'n fas venir ganes altre cop! Petons
ResponEliminaBona recepta d'aprofitament!!!
ResponEliminaPetonets.
Estan divines aquestes receptes!
ResponEliminaAquestes receptes son de les que més m'agraden i faig a casa!, aquesta combinació de verdures és perfecte!
ResponEliminauna buena combinacion de verduras y queda muy bien este pastel asi
ResponEliminabona setmana
m'encanten aquests pastissos, acompanyats amb salsa de tomàquet o maionesa, per sopar es genial! petons
ResponEliminaUna bona recepta d'aprofitament. Aquests pastissos salats de verdures m'encanten!
ResponEliminaMuy rico, sano y saludable pastel, tiene una pinta deli iosa y la presentación es formidable.
ResponEliminaUn beso Paco
Hola soc la fina d.olot
ResponEliminaBonisim i saludable aquest pastis
La meva neta sempre me diu..
Iaia fem aquell pastis de tots colors tan bo!!!