INGREDIENTS:
200 gr. de farina de reposteria
125 grs. de mantega
1 ou sencer
30 grs. de sucre
3 cullarades de llet
una mica de sal
125 grs. de mantega
1 ou sencer
30 grs. de sucre
3 cullarades de llet
una mica de sal
PER LA CREMA DE MASCARPONE:
250 grs. de formatge mascarpone
125 ml. de nata per montar
15 grs. de sucre avanillat
40 grs. de sucre
1 yema d'ou
PER DECORAR:
Maduixes
- Primer preparem la massa, barregem bé l'ou amb el sucre i la mantega, hi afegim la llet I la farina fins que veiem que tots els ingredients estan ben barrejats:
- Quan ho tenim ben barrejat fem una bola i la deixem reposar una hora a la nevera tapada amb paper film.
- Mentrestant fem la crema mascarpone.
- Barregem el rovell d'ou amb el sucre. Un cop ben barrejat hi afegim el mascarpone i ho remenem bé:
- Per ultim hi afegim la nata montada i un cop ben barrejat ho deixem a la nevera.
- Estirem la massa entre dos papers per anar al forn . ens ha de quedatr una làmina fina.
- Forrem el motllo de tarta. A sobre hi posem un paper d'anar al forn i a sobre llegums perque ens facin pes i no pugi la massa.
- Ho enfornem a 180 º . Passats 15 minuts treiem les paper i les llegums i ho deixem coure unas 10-15 minuts més.
- Treurem la tarta del forn i la deixem refredar del tot. Si novolem que ens quedi tova quan hi posem la crema, fonem una mica de xocolata i pintem tota la superficie de la tarta.
- Un cop està ben freda hi posem la crema per sobre i ho decorem amb les maduixes al gust.
la combinació maduixes i mascarpone és sensacional. UNa elecció molt encertada!
ResponEliminajo és que el mascarpone amb maduixes....em perd!! que dir...genial, fantàstic, increible! quan em convides a la propera tarta? petons
ResponEliminaBonic, bo i de temporada!! M'agraden tant, les maduixes, i hi queden tan vistoses als pastissos!! Molt bo, QUima.
ResponEliminaquina tarta , mare de deu , si ja me lla menjo nomes de veurala, uf te que estar bonisima
ResponEliminaehiiii!!!!! per molts anys .
roser
Primer de tot... MOLTES FELICITATAS!!. Aquest pastís té un aspecte impresionant :) t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaA mi hem passa com al teu fill... que tot el que siguin cremes de mantega, mascarpone, sucre... uffff... m'enpalaguen, però he de reconèixer q si es fa en la proporció adient el resultat pot ser excelent i de ben segur que és el que va passar amb el teu pastís.
Petons, Sandra.
Moltes felicitats aquest pastis t'ha quedat fantàstic.
ResponEliminaQuín pastís, Quima! Si al teu fill no li fa gràcia el mascarpone i aquest pastís li ha encantat, m'he d'apuntar la recepta! :D Segur que és tot un èxit ^^
ResponEliminaMoltes felicitats :)
Avans que res, i tot i que sigui amb retard, per molts anys!! Aqeust pastís, fa molt bona cara!! El truc de la xocolata a la base perquè no s'humitegi la pasta també el faig servir i va genial!!!
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
A mi también me gustó, te ha quedado divina....besitos guapa
ResponEliminaquin pastís més maco i segur que estava molt bo! molt bona combinació, el mascarpone i les maduixes...superior
ResponEliminaComo siempre venir a blog es sinónimo de grandes presentaciones y recetas.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Per molts anys, Quima! Una passada de pastís!
ResponEliminaMascarpone amb maduixes…ummm! M’encanta la combinació, m’apunto la recepta. Per molts anys!
ResponEliminaNuri
Impresionante tarta de fresas la que has preparado, con esa crema de mascrpone, tiene que ser todo un lujo.
ResponEliminaLa presentación te ha quedado buenisima, al igual que me imagino que será su sabor.
Un besoPaco.
Estimada Quima, encara que amb retard, per molts anys!!!! has preparat un pastís preciós. Pintar de xocolata la tartaleta es tot un encert.. M´alegra que us agrades. Gracias per nomenar el meu blog. Molts petons,
ResponElimina