En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 16 de març del 2013

TARTA DE POMA AMB CREMA

 Com podeu veure o bé poso tres receptes seguides de dolcos o no en poso cap. Aquesta ultima ja fa dies que la tenia , però finalment algune sli han passat al devant.
Aquesta tarta d'avui es una d'aquelles receptes que pots fer en un plis plas. Es fa molt rapidament i es bonissima.
INGREDIENTS: 
1 lamina de pasta de full(jo del lild)
2 0 3 pommes
sucre morè i canyella
almibar o gelatina per pintar

PER LA CREMA PASTISSERA:
La recepta aqui
  • Primer farem la crema pastissera i la posarem dintre una mànega pastissera  tancada amb dues pinces i la guardem a la nevera
  • Agafem la làmina de pasta de full i amb un ganivet afilat tallem una tira a tot el voltan i les posem a sobre el rectangle de la massa. Així ens fara una mira de borde. 
  • La punxem amb una forquilla i la posem al forn a coure.
  • Quan esta cuita a sobre hi posem la crema pastissera que teniem reservada. 
  • Pelem i tallen a làmines fines la poma I la posem a sobre la crema pastissera. 
  • Hi posem una mica de sucre moré i canyella per sobre. 
  • Ho posem al forn a 180º (que previament haurem escalfat), dal i bai i aire calent fins que veim que ens queda ben roseta. 
  • Un cop estigui freda podem pintar la poma o bé amb un almibar, o bé amb gelatina o amb mermelada de presec diluïda amb aigua.

12 comentaris:

  1. un tarta de manzana exquisita es de las que triunfan siempre,me encanta¡¡
    peto

    ResponElimina
  2. Uauu...! Què té la poma que sempre babejo?

    ResponElimina
  3. M'agrada que avui hagis triat una recepta de dolços, quima, que fa molt bona pinta, aquesta coca!! mmm...

    ResponElimina
  4. Es molt bona i t' ha quedat molt maca.

    ResponElimina
  5. exit segur...aquesta tarta no té més que bones sensacions... deliciosa!!

    ResponElimina
  6. Segur que amb aquesta coca et van felicitar!!! no fallen! i què bona és !

    ResponElimina
  7. Que buena pinta tiene ,,,,qué pena no poderla probar....

    ResponElimina
  8. Buenas noches Quima. Que exquisita tarta de manzana con crema pastelera que nos has preparado. Fácil de preparar pero muy buena con ese hojaldre y el almíbar que le has puesto. BUENISIMA
    Un beso Paco

    ResponElimina
  9. Un clàssic sensacional que no passarà mai de moda!

    ResponElimina
  10. Una tarta deliciosa, me gusta mucho.
    Besos
    Cocinano con Montse

    ResponElimina