Aquesta tarta d'avui es una d'aquelles receptes que pots fer en un plis plas. Es fa molt rapidament i es bonissima.
INGREDIENTS:
1 lamina de pasta de full(jo del lild)
2 0 3 pommes
sucre morè i canyella
almibar o gelatina per pintar
PER LA CREMA PASTISSERA:
La recepta aqui
- Primer farem la crema pastissera i la posarem dintre una mànega pastissera tancada amb dues pinces i la guardem a la nevera
- Agafem la làmina de pasta de full i amb un ganivet afilat tallem una tira a tot el voltan i les posem a sobre el rectangle de la massa. Així ens fara una mira de borde.
- La punxem amb una forquilla i la posem al forn a coure.
- Quan esta cuita a sobre hi posem la crema pastissera que teniem reservada.
- Pelem i tallen a làmines fines la poma I la posem a sobre la crema pastissera.
- Hi posem una mica de sucre moré i canyella per sobre.
- Ho posem al forn a 180º (que previament haurem escalfat), dal i bai i aire calent fins que veim que ens queda ben roseta.
- Un cop estigui freda podem pintar la poma o bé amb un almibar, o bé amb gelatina o amb mermelada de presec diluïda amb aigua.
un tarta de manzana exquisita es de las que triunfan siempre,me encanta¡¡
ResponEliminapeto
preciosa, senzilla i deliciosa.
ResponEliminaUauu...! Què té la poma que sempre babejo?
ResponEliminaM'agrada que avui hagis triat una recepta de dolços, quima, que fa molt bona pinta, aquesta coca!! mmm...
ResponEliminaEs molt bona i t' ha quedat molt maca.
ResponEliminaexit segur...aquesta tarta no té més que bones sensacions... deliciosa!!
ResponEliminaSegur que amb aquesta coca et van felicitar!!! no fallen! i què bona és !
ResponEliminaQue buena pinta tiene ,,,,qué pena no poderla probar....
ResponEliminaBuenas noches Quima. Que exquisita tarta de manzana con crema pastelera que nos has preparado. Fácil de preparar pero muy buena con ese hojaldre y el almíbar que le has puesto. BUENISIMA
ResponEliminaUn beso Paco
Un clàssic sensacional que no passarà mai de moda!
ResponEliminammmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
ResponEliminaUna tarta deliciosa, me gusta mucho.
ResponEliminaBesos
Cocinano con Montse