Un cop a casa pensant que en faria s'hem va ocorrer que podia fer la mateixa trufa que faig pels turrons però amb taronja i així tindria uns bombons amb una textura cremosa per dintre.
He de dir que els propeers espero que hem surtin amb una mica més de glamour, ja que els motlles que tenia uns de silicona molt petits no anaven massa bé, pero això ja ho he solucionat compran unt motlle per bombons com cal.
INGREDIENTS:
70 grs. de xocolata negra per la cobertura
170 grs. de xocolata per fondre de taronja
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
70 ml de nata
1 raig de cointreau
- Primer fonem la cobertura negra al microones o al bany maria.
- Amb un pincell pintem el voltant dels motlles i ho guardem que es refredi i agafi consistencia. Si fos necesari tornar-hi a fer una altra pasada.
- Mentres en un cassò hi posem la nata el sucre i la mantega i ho remenen fins que ho tinguem ben desfet.
- Quan arrenca el bull, ho traiem del foc i hi tirem la xocolata de taronja i ho remenem bé fins que ens quedi una massa homogènia.
- LLavors hi podem afegir una cullarada sopera ben generosa de cointreau, hi ho remenem fins que el licor ens ha quedat ben integrat amb la massa.
- Deixem refredar una estoneta I aboquem la massa dins els motlles amb molta cura.
- Esperem que agafi una mica de consistencia I amb la resta de la xocolata negra que ens ha quedat la posem a sobre i així ens queda el bombó ben tancat.
Tenim un bombo cruixent per fora i cremos per dintre i amb gust a taronja ............hummmmmm
Amb aquesta recepta participo al repte que ens han proposat aquest més les noies de MEMORIES D'UNA CUINERA
apa, donc queden guapíssims amb el color taronja a l'interior!! Quina bona pensada. A més, a nivell de sabors, taronja i xocolata sempre triomfen!! Quina bona idea, Quima...! Petons
ResponEliminaQuima t'han quedat perfectes, Que passeu una bona setmana santa i bona Pasqua.
ResponElimina¡Ummm qué tentación!, se ven deliciosos.
ResponEliminabesitos
Ostres que bons! La combinació de xocolata i taronja no falla mai, està boníssima! Jo em demanaria una capseta de tots els que he anat veient! hehehe A més aquests han quedat molt bonics i vistosos amb aquest contrast de colors :)
ResponEliminaNo coneixia el teu blog, però si et sembla em quedo per aquí i així no em perdré res ;)
Una abraçada!
Hummmmmm! Quima surten per la pantalla
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona pinta i quin bon gust! petonets i bona setmana!
ResponEliminaM'encanta! M'apunto la recepta! Ha de tenir un gust a taronja espectacular ^^
ResponEliminaMolts petons :)
no serán molt glamorosos,, peró jo ara mateix mels menjaria tots!!!!
ResponEliminapetons
carmen
Xocolata i taronja??? La millor combinació que hi ha!!!!!
ResponEliminaPetonets.
A casa tinc un súper fan d'aquesta combinació!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Semblen de pastisseria.
ResponEliminaMai he vist xocolata de taronja per fondre.
El buscarè, la taroja i la xoxolata bonissima conbinació.
Per cert t'ha quedat algun....
Era per si m'el guardaves jejejeje¡¡¡¡
Petons
Xocolata de taronja, quin invent més genial! I els bombons, una preciositat! Els mossegues i es produeix una explosió de color!!!! Una abraçada...em faig seguidora teva!!!
ResponEliminaT'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
ResponEliminahttp://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
Mònica
Em sembla que una de les millors combinacions és la xocolata i la taronja, però jo hi posaria melmelada de taronja!!
ResponEliminaQué ricos deben estar!!
ResponEliminaLa presentación me encanta y las fotos...un 10.
Ptons
Que delicia de bombones que nos has preparado, te han quedado de lujo con ese sabor a naranja, tienen que ser u manjar. Espero que tengas mucha suerte en el concurso.
ResponEliminaUn beso Paco