Mira per on tenien ple de motlles de pastisseria (es debien haber posat d'acord amb el LILD) , i hem va cridar l'atenció un motlle que encara que posaba muffins, per mi era com per fer mini tortades. Sense pensar-mo dues vegades, va anar a parar al meu cabàs.
Al vespre quan vaig ser a casa hem va faltar temps per probar-lo , i aqui tenia el resultat.
Han quedat bonics oi?????
INGREDIENTS:
2 ous
70 grs. de farina d'ametlla
30 grs. de farina de reposteria
100 grs. de sucre
1 cullaradeta de royal
1 cullarada d'extracte de vainilla
1 cullarada d'oli
1 pessic de sal
- Batem les clares a punt de neu i les reservem
- En un altre bol batell 2 dos rovells d'ou amb el sucre, fins que ens quedi una massa blanquinosa.
- Despre hi afegim amb compte les clares i ho remenem amb una espatula amb moviments envolvents
- Hi posem , l'oli, la vainilla.
- Tamissem la farina, la faina d'ametlla, el llevat i el pessic de sal hi ho incorporem a la barrega amb dues o tres vegades i ho remenem amb compte.
- Preescalfem el forn a 180º.
- Preparem el motllo, jo només el vaig passar per aigua freda tal com deia a la capsa, hi hi posem la massa, procuran de que no ens arrib fins a dalt , ja que pujaran .
- Ho posem al forns uns 15 minuts vigilant; ja que al ser individuals es couen més ràpid que si en fessim un de gran
- Els deixem refredar i els emposinem amb sucre glas.
Oh, quina monada! Han de ser boníssim amb el gust d'ametlla
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bones. Dóna gust treballar amb farina d'ametlles
ResponEliminaVaig descobrir la tortada fa ben poc, i ni sabia que era típic de Banyoles, i em va agradar molt. T'han quedat molt bé amb aquests motlles. Jo fa molts i molts anys vaig comprar un motlle al Lidl, en una meva de descarregada que feien al pàrquing, i s'ha convertit en el meu preferit.
ResponEliminaUna abraçada!
Són uns motlles moníssims!
ResponEliminaQuina casualitat, jo ahir vaig fer una mena de tarta de santiago, molt semblant a aquests pastissets ;)
M'agrada molt la idea de fer-los individuals. Els haurem de provar de fer, fa dies que busco receptes amb farina d'atmella, per provar de fer alguna cosa. Si em surten la meitat de bé que aquests ja em conformo
ResponEliminaÑaaam!! M'han vingut ganes de fer-ne!
ResponEliminatenen una pinta fantàstica aquests pastissets! me'n guardo la recepta! genial! petons
ResponEliminaBons i preciosos!
ResponEliminaQué bonitos te han quedado con esos moldes y tienen que estar riquísimos con la almendra...besitosss
ResponEliminaEs que amb els motlles petits queden uns pastissets la mar de bonics!!!
ResponEliminaJo també el tinc, aquest motlle
Petonets.
Quima, quins pastissets més bons! així petits són xulíssims! Bona setmana
ResponEliminaSon mini tortades de armetla, que bònes.
ResponEliminaDoncs m'agrada molt com queden amb aquest motllo, molt monos!! Y segur que están boníssims!!
ResponEliminaAra no puc menjar dolços, que estic a dieta, però veure les fotos ha sigut una autèntica temptació!!
Petons!!
Són maquíssims!
ResponEliminaFan un pinta que no vegis, ummmm!!! ara només em falta tenir-los al davant.
ResponEliminaque buenos que son estos pastissets y te han quedado muy bien y muy fotogenicos
ResponEliminabeso