Aquest aperitiu feia molt temps que el tenia guardat , des-de el dia que el vaig veure en el blog de COCINANDO CON NEUS. hem va agradar , ja que a casa meva el formatge els hi encanta i el brie la meva filla crec que el posa a tot arreu. A més es molt fàcil de fer.
INGREDIENTS:
Formatge brie ( uns 50 grs. per persona aprox.)
olives negres sense pinyol
toamquets secs amb oli d'oliva
- Primer traiem la part blanca del formatge , el tallem a trossets, i el repartim per les cassoletes
- Tallem a trossets petits les olives negres I els tomaquets i ho posem per sobre (jo hi he posat una oliva i un tomaquet per cassoleta)
- Ho posem al forn a gratinar i ho servim calent.
mmmm.....he sentit cassoleta de formatge fos?!!! ja m'estic fonent només d'imaginar-m'ho! fantastic! petons
ResponEliminammm! Bo, bo! Ahir ja el vaig veure al blog de la Neus i em va temptar. I avui tornem-hi, Quima, que fa goig de veure!! Gràcies per compartir.
ResponEliminaFormatge fos, quina delícia! I amb l'afegit de les olives i el tomàquet, boníssim!
ResponEliminaPetons!
me acuerdo cuando lo preparó Neus y la verdad es que tiene una pinta excelente, tiene que estar buenísimo
ResponEliminaBesos
Quin goig de plat!
ResponEliminaOhhh! que bo deu ser ho probaré
ResponEliminaGràcies
Un petò
Buenas noches Quima. Muy rica y original cazuelita la que has preparado, seguro que es un manjar para el paladar. Muy rica y exquisita con esos ingredientes que le has puesto, que casan a la perfección.
ResponEliminaUn beso Paco
una bonica i bonissima cassoleta
ResponEliminaA mi també m'encanta el formatge, gairebé en totes les seves versions. Una tapeta fàcil, ràpida i bona, m'encanta!
ResponEliminaEl trobo molt original i molt gustós. Recepta apuntada!
ResponElimina