Sempre que feia postres eren tipus pastis,coca, briox o bé pasta de full. Les mouses i cremes n'ho miraba sempre de lluny i no sé perquè si a més de bones sòn fàcils de fer i no requereixen forn, i això a l'estiu s'agraiex.
Una altre cosa que no havia fet mai era fer unes postres amb cireres i això que m'encanten, mai falta a casa meva un bol amb cireres, durant la temporada que n'hi ha.
Quan vaig veure aquesta mousse a la revista i aprofitant que ara es temporada de sicreres no vaig tardar ni cinc minuts a posar-mi.
Ha quedat molt bona i refrescant i el contrast del blanc i vermell , entre pels ulls.
INGREDIENTS:
2 iogurts naturals ( jo grec)
4 c/soperes de sucre
2 clares d'ou
60 ml. de nata per muntar
3 fulles de gelatina
300 grs. de cireres
1 pessis de sal
unes gotes de suc de llimona.
- Posem la gelatina a hidratar amb aigua freda.
- En un cassò hi posem 30 ml d'aigua i quan comencir a bullir el traiem del foc i a¡posem la gelatina i el sucre. Remenar-ho fins que estigui ben desfet.
- Mentre s'atempera muntem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les gotes de llimona.
- Muntem també la nata.
- Incorporem els iogurts a la barreja d'aigua gelatina i sucre i ho remenem bé fins que ens quedin ben integrats.
- Amb compte hi afegim les clares i la nata.
- Ho repartim amb copes hi ho deixem a la nevera . Jo ho vaig fer d'un dia per l'altre.
- Jo al fons de les copes hi vaig posar un parell de cireres tallades a trossets.
- Netegem i traiem el pinyol de les cireres, en reservem unes quantes de senceres per decorar.
- Les triturem amb la batidora i ja ho podem repartir per sobre les copes, o bé si volem ho podem servir en una salsera a part i que cadasqú s'hi posi al gust.
Doncs jo també sóc de mousses, molt més fàcils que un pastís, oi?
ResponEliminaI servida en copa, queda molt elegant.
unes postres ben bones i lleugeres per aquest temps! qui pogues....petons
ResponEliminaM'agrada molt la mousse de iogurt, i són unes postres delicioses i no tan denses com els pastissos. Petons!
ResponEliminaUnes postres refrescants que tenen de tot! Cremoses, dolces, àcides i... de temporada!! Quina cosa més bona, Quima.
ResponEliminaUna mouse bien rica y las cerezas le da un toque perfecto. Besos.
ResponEliminaLa mousse així tal i com l'has presentat, me la menjaria ara mateix!
ResponEliminaPetons!
Deliciós!!!
ResponEliminaGràcies, Quima!
Una combinació de gustos i colors espectacular!
ResponEliminaAra que ja comença a fer caloreta les mousses són genials! i aquesta amb cireres, que ara estan de temporada, ideals!
ResponEliminaRico , rico, seguro , seguro.....y fresquico tiene que entrar solico....
ResponEliminaDoncs mira...la tinc per publicar...La vaig fer la setmana passada i dono fe que és molt bona.
ResponEliminauna buena mousse y así en copa queda fantástica¡¡
ResponEliminaPeto
Un postre perfecte per acabar un dinar de festa i la copa es molt bonica.
ResponEliminaUn abraç
unes postres boníssimes Quima! ideals per aquesta època de lany. molts petonets
ResponEliminaUnes postres fantàstiques
ResponEliminaEl formato individual me encanta¡ como todo lo que llevaba la copa.
ResponEliminaUn par de semanas out y me se me ha acumula el trabajo de ver cosas ricas en tu cocina, si no estaba como seguidora, que desastre soy¡¡ acabo de remediarlo así lo puedo ver en reader y no pasar tantas semanas.
Un beso grande guapísima¡