Aquest pollastre "al ajillo" es molt fàcil de fer i queda molt gustòs.
INGREDIENTS:
Cuixes de pollastre tallades a rodellas
10 grans d'all
suc de llimona
1 vas de vi blanc
sal i pebre
- Posem una mica d'oli d'oliva en una cassola I hi posem el pollastre salpebrat i deixem que s'enrosseixi una mica.
- Quan el tenim una mica ros hi afegim els grans d'all tallat ben petit i li donem unes cuantes voltes.
- Hi afegim elvas de vi blanc i el suc de llimona, ho tapen hi ho deixem que vagi couent fins que el vi s'hagi evaporat.
- El servim calent. Hi podem posar una mica de julivert picat per sobre o una mica de pebre vermell.
Molt bo, i molt ben acompanyat, amb aquesta ampolla de vi!
ResponEliminaTé molt bona pinta, Quima!!!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho!!!
Boníssim aquest pollastre, i el vi, l'acompanyament ideal!
ResponEliminaPetons!
saps que mai n'he fet?! i mira que es fácil!! en fare un dia que no hagi d'anar a alguna reunió!jeje petons
ResponEliminaQue rico y que buena pinta tiene, me invito a la comida y a esa copita.
ResponEliminaPetons.
Fa dies que tinc ganes de fer pollastre al ajillo, i ara encara en tinc mes ganes...jeje aquesta recepta m'agrada i la fare, segur!
ResponEliminaPetonets.
Tot el que sigui a l'ajaillo m'encnata, mai he fet un pollastre al ajillo, però segur que m'encnata perquè em recorda a les aletes de pollastre al ajillo!
ResponEliminaPetonets
fa segles que no en menjo!! i és tot un cl``assic. Petonets
ResponEliminaMuy rico, el pollo al ajillo está muy rico, me gusta como te ha quedado.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Molt bó el pollastre al ajillo.
ResponEliminaAquesta setmana el farè.
Petons
Qué rico este pollo...besitos
ResponEliminaOhh Quima que bo aquest pollastre precisament ahir en vaig fer per dinar però el meu era amb ceba.
ResponEliminaT'he deixat un premi al meu blog de totes maneres et deixo l'enllaç perquè puguis passar-lo a recollir al blog de la Trini que ella és la que me l'ha entregat a mi
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/10/premio-indalo-de-bronce-indalo-de-plata.html
Judith
Tot un clàssic que té l'èxit assegurat, és d'aquelles receptes que agraden a tothom!
ResponEliminaQuima, aquest plat econòmic, ràpid, fàcil de fer i boníssim!!!
ResponEliminaAra mateix me'n menjava una cuixa!
ResponEliminaja en sento l'oloreta... ! què bo! i la coca anterior una delicia! petó
ResponEliminaSempre ho faig amb conill, tens raó amb pollastre també estupendo.. moooolt bo!! Petons,
ResponEliminaHola Quima,
ResponEliminaVolia dir-te que avui l'he fet per dinar i ha sortit boníssim. Haig de dir-te que el meu marit, per buscar-me les pessigolles li agrada trobar alguna pega, però avui encara l'està buscant. Tant és així que no parava de tallar pa i anar sucant el suquet que ha quedat a la paella.
Elisenda