INGREDIENTS:
2 llesques de pa de motlle , el meu integral
1 llesca de pernil dolç
1 llesca de formatge
bechamel
formatge ratllat
per acompanyar:
1 ou dur
tomate
enciam
pastanaga ratlada.
- Posem una llesca de pa i a sobre hi posem 1 de pernil i una altre de formatge. El pa si volem el podem untar per la part de dintre o bé amb mantega o tomaquet fregit (tindrà més dust), jo no hi vaig posar res, però a la propera ho probaré.
- El tanquem amb l'altre llesca de pa i el cobrim amb bechamel, hi posem formatge ratllat i ho gratinem.
- Quan està gratinat el servim calent. Ho acompnyem d'una amanida I tenim un sopar informal, ben ràpid de fer.
quin goig que fa aquest entrepà, m'encanta
ResponEliminaUn sandvitx deliciós!!!
ResponEliminaQue bo Quima!! Té una pinta... que fa venir una salivera... ;)
ResponEliminaPetons!
mare meva, quina pinta!! em sembla que has creat el meu sopar diari ideal!! jeje petons
ResponEliminaBona proposta, Quima! A frança en diuen croque-monsieur, crec. Quin bon color!
ResponEliminaQue bo, Quima!!! bona idea!!!
ResponEliminaBona revetlla, guapa!
A casa ens estem aficionant molt a aquests sandivtxos, és que són tan bons amb la beixamel i el formatge gratinat...
ResponEliminaPetons!
buenos y super apetecibles¡¡
ResponEliminaBss
Amb la gana que tinc... que bo que és!
ResponEliminael gratinat m'ha encantat!!! té molt bona pinta Quima. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaQue pinta tiene!!! fabuloso, me gusta mucho con la bechamel y gratinado.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Dona fàcil, fàcil no és que porta moltes coses, és ben complert.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
M' ha agradat que hi hagis posat bechamel per sobre...Què bo!
ResponElimina