El bescuit que us ensenyo avui es ideal per aquestes dates, ja que ara les taronges estan en el seu millor moment. Buscant per internet receptes vaig trobar aquesta de BUFET DE POSTRES, i la vaig posar en pràctica. Va agradar molt, l'he repetit i tot, a més es un bescuit molt sucós i que a l'endemà està igual o més bo.
INGREDIENTS:Per un motlle de plum cake
-3 taronges.
-ratlladura de taronja.
-3 ous.
-300 gr. de sucre.(50 +250) jo vaig fer 200+50
-70 ml d'oli suau.
-1 sobre de llevat.
-200 gr. de farina.
Preparació
- Agafeu una taronja; talleu per la meitat i, d´una de les meitats, feu-ne els talls de guarnició del bescuit.
- En un plat aboqueu-hi una mica dels 50 gr. de sucre; poseu-hi els talls de taronja i, a sobre d´aquests el sucre restant.Deixeu-ho reposar mentre prepareu el bescuit.
- De l'altra meitat, feu-en ratlladura.
- Prescalfeu el forn a 180ºC
- En un robot o en un bol, afegiu-hi els ous; els 250 gr. de sucre;i bateu fins que quedi una barreja blanquinosa i hagi doblat el seu volum.
- Jo vaig canviar la pala d'amassar i hi vaig afegir el suc de dues taronges i l'oli. Ho remenen a velocitat baixa .
- Hi afegim la ratlladura de taronja i també hi afegim la farina i el llevat tamissat de xic en xic. Ho barregem amb la pala a velocitat baixa fins que ens quedi una barreja ben fina.
- -Aboquem la preparació en el motlle, que previament haurem untat amb mantega i folrat amb paper del forn (opcional). I ho covem al forn uns 30-35 minuts. Fem la prova del escuradents.
- El temps dependrà del nostre forn
- El retirem del forn i el deixem refredar. El decorem amb les meitats de taronges que tenim ensucrades.
Un biscuit deliciòs, la taronja li dona molt bon gust.
ResponEliminaTiene una pinta estupenda ;)
ResponEliminahace tiempo que lo hago y sale siempre muy rico,es fácil y rápido de hacer.
Ptons
Quimaaa!!Bentornada. M´ha fet molta il·lusió que hagis fet el meu bescuit i que us hagi agradat. ÉS molt agraït perquè l´endemà està igual que acabat de fer.
ResponElimina
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Un bizcocho de naranja muy rico y jugoso, tiene un corte extraordinario, no me quiero ni imaginar el sabor que tiene que tener.
Un beso Paco
Es boníssim!!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Hola Quima és un dels meus preferits
ResponElimina