Si us agraden els patés o sou dels que en un dinar o sopar us agraden els pica-pica, aquest paté es ideal per fer en qualsevol data. Jo el vaig fer per Nadal, però ja l'he tornat a fer, ja que va agradar molt i a més es molt fàcil de fer.
La recepta la vaig veure en el blog WEBOSFRITOS.
INGREDIENTS: En va sortir el que veieu a la imatge.
100 grs. de salmó fumat
75 grs. de formatge per untar (philadelfia)
1 ceba tendra petita .
- posem tots els ingredients en el vas de la batedora I els triturem fins que ens quedi una massa fina.
- Més simple , impossible i el gust boníssim.
- Vaig servir-lo acompanyat d'unes torrades de la marca La gavilla amb olives negres que tenen una textura ideal per a patés.
A casa, agraden molt el patés.
ResponEliminaAquest, fa molt bona pinta.
M' encanta el salmó, segur que provo de fer-lo doncsa més veig que és ben facilet de fer.
ResponElimina