Mirant per internet vaig veure en el blog COCINANDO CON MONTSE, aquesta recepta de vedella amb salsa de cervesa i hem va agradar.
Aprofitant que havia comprat vedella i tenia unes safates de xampinyons que s'havien de gastar ja, he provat la recepta i ha agradat molt.
INGREDIENTS: 4 persones
2 talls de rodò de vedella per persona ( es pot fer amb qualsevol altre peça)
2 safates de xampinyons frescos
1 botella de cervesa de 200 ml.
1 ceba
- Salpebrem els talls de vedella i els enfarinem.
- Posem oli d'oliva en una paella i quan estigui ben calent hi passem els talls de vedella, els temps just per enrossir-los.
- En el mateix oli hi dorem la ceba que previament haurem tallat petita. Un cop estigui daurada hi afegim la cervesa.
- Tallem i netegem els xampinyons i els afegim a la paella. Com que son frescos en deixaran anar aigua, ens servirà per coure'ls.
- Passat uns 10 minuts i afegim els talls de vedella i li deixem uns 5-6 minuts més. No ens cal gaire estona, ja que els talls no son massa gruixuts.
- Ho traiem del foc i ja tenim el segon plat lles amb poca estona. Ho podem servir acompanyat d'arròs, patates o verdures.
Un plat bo de debó, per reptir y sucar molt de pa.
ResponElimina