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dilluns, 30 d’agost de 2010

BACALLA AMB CEBA- BACALAO CON CEBOLLA

INGREDIENTS: Ceba, bacalla a tires, oli , crema de vinadgre de Modena, pinyons i una mica de pebrot escalibat per decorar.
Agafen el bacalla i el posem en remull unes 2 hores abans. 

Es tallen les cebes en juliana ( 6 cebes grosses) i es posen en una paella amb una mica d'oli, al poc foc .

Tapar-ho i anar-ho remenant. S'ha d'anar pochan la ceba pero no s'ha de cremar, ja veurem que va agafan color daurat jo li vaig tenir unes 2 hores
 Quan ja esta hi afegim una mica de crema de vinagre, que no fara altre cosa que aumentar el color daurat. ho deixem uns cins minuts mes i ja podem preparar el plat.
Primer hi posem la ceba al fons, y despres hi anemo posant el bacalla a tiretes o esqueixat per sobre
 Quan tinguem tot el bacalla posat, agafem els pinyons i els daurem una mica a la pella i despres els hi tiem per sobre. Ho decorem al gust i ja esta. Jo ho vaig decoraramb unes flors de pebrot escalivat.
Espero que os hagi agradat aqueste recepte, es bonisim i ademas senzill de fer. 
BON PROFIT
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INGREDIENTES: Bacalao a tires, pinyones, cebolla, pimiento del piquillo y crema de vinagre de modena.
Unas 2 horas antes ponemos el bacalo en remojo.
Cortamos las cebollas en juliana y la sponemos a pochar en una sarten con un poquito de aceite , a fuego bien bajo y tapadas. Las tendremos pochando unas dos horas aproximadas, vigilando de que no se nos quemen, ir removiendo de vez en cuando. Tienen que coger un color dorado.
Cinco minutos antes de terminar la cocion le añadimos un chorrito de la crema de vinagre para que asi nos de un poco mas de color.
Lo emplatamos, primero ponemos la cebolla y encima el bacalao desalado y escurrido, despues doramos unos cuantos piñones en una srten y los hechamos por encima, lo decoramos al gusto y ya esta. Yo lo decore con flores hechas de pimiento.
Espero que os haya gustado esta receta, es sencilla y a la vez facil de hacer.
BUEN PROVECHO

3 comentaris:

  1. AINS QUE BUENA PINTA TIENE TODO ,,,POR AQUI ESTARE JE,EJ,EJ,EJ,

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  2. hola Quima, no soc gaaire cuinetes , pero ja que et tinc tan a ma , perque no poses alguna recepte bona, barata i sobretot RAPIDA ,perque el problema que tinc es presisament que no tinc paciencia i m'aburreix. gracies guapa. roser
    Que No sigui de nadal, pues per Nadal,tots els apats son a casa els avis). Roser

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