En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 23 de gener del 2011

BRAÇ DE GITANO - BRAZO DE GITANO

He de dir que després de alguns intens........ l'ultim ja deu fer uns anyets, per fi he fet un braç de gitano que es pogués menjar. La presencia deixa molt que desitjar,cosa que espero millorar amb la practica. He de dir que el intens que habia fet anàven directament al cubell de les escombreries, ja que no hi habia manere d'acertar amb la massa, ara he vist que la deixava coure massa. Però tafanejant per els blogs de les més expertes vaig trobar aquesta recepte en el blog de la GEMMA, que tenia una pinta de ser bonisim i com que avui me hagut de llevar molt d'hora, ja que tinc la meva gateta malaltona, he aprofitat que tenia força temps i ja hem veiu a mi disposada a fer l'experiment a la cuina.
El resultat ha estat aquets i de dir que la meva presentació no te res a veure amb el de la Gemma. Jo le farcit de crema ja que era del que disposave en aquest moment i també he volgut estrenar la meva ultima adquisició d'estris de cuina UN CREMADOR ELECTRIC, crec que hi hauria de haber posat mes sucre, la propera intentare fer-ho una mica millor.

Aixó si estaba BONISIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM


Después de algunos intentos, por fin he hecho un brazo de gitano comestible. Su presencia nos es muy buena, pero espero mejorarla con la práctica. Los anteriores intentos habian ido todos dicetamente al cubo de la basura, no habia forma de acertar con la massa, creo que mi problema era que la dejaba cocer demasiado. Pero mirando por los blogs de las más expertas descubri esta receta en el blog de GEMMA, i aprovechando que hoy por culpa de mi gatita que esta malita; me he levantado bastante temprano he decidio probarlo otra vez y aqui teneis el resultado, que como podreis comprobar mi presentación no tiene nada que ver con el de GEMMA. Yo lo he rellenado de crema i además he querido estrenar mi ultima adquision en utensilios de cocina un QUEMADOR ELECTRICO, y creo que me ha faltado un poco de azucar, pero prometo mejorarlo en el próximo que haga.

ESTABA BUENISIIIIIIIIIIMOOOOOOOOOOOOOOOOOO

7 comentaris:

  1. home quima, si que te bona pinta el de la Gemma pero que vols que et digui a mi em fa ensalivar mes el teu ,pues el d'ella no es veu cremat i el teu ummmmmmm......... aki a casa ja no quedaria res, per aixo no faig coses dolses perque fins que no s'acaben no paro.
    roser

    ResponElimina
  2. te molt bona pinta!!!!! fer postres és in vici veritat? jo m'ho passo molt bé...

    petons

    carmen

    ResponElimina
  3. Jo trobo que fa prou bona pinta, diu menja'm!!
    Pobrica la gateta.

    ResponElimina
  4. Hola Quima, moltes i moltes gràcies per nomenar-me a teu blog, me n'alegro que hagis fet el braç de gitano, és de les postres que m'agrada més de fer i a casa són vistos i no vistos, volen! T'ha quetat molt bé, molt bén embolicat, encara que per evitar que s'aixafi va molt bé embolicar-lo amb paper film i deixar-lo una bona estona a la nevera o tota la nit, o fins hi tot una estona en el congelador. També he vist en alguns altres blogs que emboliquen la base amb un drat humit i el deixen una estona fins que tenen el farcit apunt (jo a la pròxima vegada ho provaré). Ostres, jo de bufador no en tinc. Amb el budador quedar super bé, una presentació fantàstica, i la gema queda tant cruixent! Oi que si? Moltes felicitats perquè quan una cosa et surt bé per primera vegada, després de tant intents, l'emoció és extrema. Ja veuràs el dia que jo aconsegueixi fer el tortell de reis, els meus també se'n van directes al cubell de les deixalles, jejejeje!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  5. Bon dia Quima, doncs no ho sembla que sigui una placa elèctrica, ha quedat molt bé. Jo una vegada vaig intentar cremar un pastís amb la placa normal, la que s'escalfa al fugó, i em va quedar molt marcat i aixefat, per això amb aquest braç de gitano no ho vaig ni intentar, i menys tinguent forma rodona. La gema em va quedar molt bonica i em sabia greu.
    Petons

    ResponElimina
  6. Doncs t' ha quedat un braç de gitano molt bonic, la veritat i segur que ra molt bo!

    ResponElimina
  7. Qué buena pintaaaaaaaa!!!
    Me gusta mucho tu nuevo blog!!
    Me quedo de seguidora ;)
    Un besote

    ResponElimina