En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 29 de gener del 2011

COCA DE SANT JOAN

 ja sé que ara no es el temps, però he volgut probar a veure si hem quedaba bé perquè no m'agrada comprometrem a  fer cap recepte sense haber-ho probat abans.
Aixi que investigan per diversos blogs , al final m'he decidit a fer aquesta seguint la recepte del blog JUDITH "la cuina de l'estany". Els ingredietns he posat els mateixos, només que ella l'ha amasada amb la termonix i jo ho he fet a ma, Però  he de recòneixer que de gust bonissima i la presentació excelent o així es el que hem sembla a mi. Amb les preses de posar-la al forn he oblidat pintar la pasta amb ou, a la propera ho tindre amb compte:

---------------------------------------------------------------------------

Se que ahora no es el tiempo de la COCA DE SANT JUAN, pero he querido probar , ya que no me gusta comprometerme ha hacer algo sin haberlo probado antes.
Asi que hace dias que investigo por diferentes blogs y al final me he decido por la receta del blog de JUDITH LA CUINA DE L'ESTANY. Los ingredientes los he puesto tal y como dice en su receta con la unica variacion de que ella lo amasa con la termomix y yo lo he hecho a mano.. He de reconecer que esta vez , aunque sea la primera, que el gusto buenisimo y la presentacion perfecta o al menos a mi me lo parece. Con las prisas me he olvidado de pintar la pasta con huevo, pero esto es de facil solucion.

Així ha quedat la massa despres de llevar - Asi ha quedado la massa despues de levar

Aqui ja la tenim llesta per posarla al forn - Aqui ya esta lista para el horno
I a punt per fer-hi un mossec - A punto para hincarle el diente.

Moltes gràcies a totes les més expertes per les receptes que aneu posant en els vostres blog, perquè aixì les demès podem anar aprenent i interntar fer coses que sino fos per els vostres blogs (al menys al meu cas), no m'atreviria a fer mai.

10 comentaris:

  1. Rico, rico, riquísimooooooooooooooooooo¡¡¡

    ResponElimina
  2. Quiiiiimmmmmaaaaaa , pero kina pinta mes bona que te, si nomes de veient-la aqui s'hem fa la boca aigua. Fa mes bona pinta que algunes de les que venen. i te que estar boniiisiimma
    roser

    ResponElimina
  3. Madre que pinta tan riquisima que tiene ,,,,si esta tan guapo por fuera no te digo nada como estara por dentro,,,,,,y sin poderlo catar ,,,ja,ja,ja,

    ResponElimina
  4. T' ha quedat una coca preciosa, et felicito!

    ResponElimina
  5. Sembla ben bé d'aparador de pastisseria!

    ResponElimina
  6. Quima t'ha quedat perfecte!!
    T'ha llevat molt bé i la pinta la té inmillorable!!

    ResponElimina
  7. Guauu esta coca, me gusta y qué bonita con esa cremita.
    Un besito.

    ResponElimina
  8. Hola Quima! buscant receptes de la coca de St.Joan he descobert el teu blog. Felicitats! M'encanta...ja tens una seguidora mes.
    T'invito a entrar al meu blog i que li facis una ullada.

    ResponElimina
  9. Enhorabona Quima t'ha quedat de pastisseria!!!
    M'ha agradat molt que t'hagis decidit per fer la meva recepta, la massa és una mica enganxosa però si les treballes bé amb farina és maneja molt bé!!
    T'ha quedat de luxe i si vols que et digui una cosa jo tampoc la pinto amb ou perquè li poso tantes coses al sobre que no val la pena jejje

    ResponElimina