En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 19 de juny de 2011

BRIOXOS AMB MEL

Despres de veure brioxos en tots els blog, jo també volia fer-ne. Despres d'alguns intents amb més o menys èxit (més mens que més) aquets van ser el que més van agradar I per aixó avui els he repetit. Falta encara aconseguir una bona forma, cosa que espero anar millorar amb el temps.
Aquests brioxos els vaig treure del blog  LOS POSTRES DE TERESA , són molt fàcils de fer, l'unic que has de tenir-ho amb compte el dia anterior si els vols per esmorzar.
He de dir que ahir els vaig amassar molt tard, desprès de sopar, però va valer la pena esperar les tres hores perque llevessim per poder-lis donar forma i deixar-los al forn tota la nit.
Avui al mati quan m'he llevat els he enfornat i amb 15 minuts +- ja estan cuits.
L'olor del briox acabat de fer es la millor manera de començar un diumenge al matí.
Sols o acompanyats d'una bona mermelada casolana, o simplement d'un trosset de xocolata, amb un bon cafè amb llet, l'esmorzar ideal.
Us copiare la recepta tal i com la te la TERESA en el seu blog, jo només he canviat les quantitats, n'he fet la meitat del ingredients I tot així n'han sortit 11

Ingredientes para unos 20 bollitos:

2 huevos
2 cucharadas soperas de miel
120 gramos de margarina
190 mililitros de leche
Una cucharadita de azúcar vainillado
100 gramos de azúcar
la ralladura de un limón
20 gramos de levadura prensada
550 gramos de harina de fuerza
Para el final: miel, mantequilla y azúcar.

Calienta en el microondas unos segundos la leche con la miel y la mantequilla. Incorpora el azúcar, los huevos, el azúcar avainillado, la ralladura del limón, y por último la levadura, yo me he ayudado de la batidora.

Hacemos un volcán con la harina en un bol, en el centro añadimos la mezcla. Amasamos y dejamos cubierto con papel film hasta que duplique. (aproximadamente 3 horas).

Volvemos amasar para quitar el aire. Hacemos pequeñas porciones y en una bandeja para el horno que he puesto papel para hornear he distribuido pequeñas porciones en forma de panecitos. Tienen que duplicar su tamaño. Como en mi caso eran para desayunar se han pasado toda la noche levando en el horno.

Precalentamos el horno a 200 º, y cuando está caliente introducimos los bollitos que están enormes, si se pegan no te preocupes, se despegarán con facilidad. Bajamos el horno a 180 º, han estado apenas 15 minutos. Cuando los veas hechos y con color por arriba, sacar.

Prepara un poco de miel y mantequilla (dos cucharadas de miel y una de mantequilla) deshechos (lo puedes meter unos segundos en el microondas). Con ayuda de un pincel pinta la parte superior del bollito y espolvorea con azúcar. Perfectos ¡¡
Animeu-vos a fer-los que valen la pena .......Hummmmmmmmmm

11 comentaris:

  1. Que bons i publicats a l´hora d´esmorçar, en podria menjar un, bé dos millor, que ahir vaig sopar poquet. copio la recepta, m´encanta el brioche. Un petó i bon diumenge.

    ResponElimina
  2. Jo ara vaig a fer l´esmorzar i un parell també et demanava!!!petons

    ResponElimina
  3. els vull provar de fer, tenen una pinta estupenda.
    Mª Antonia

    ResponElimina
  4. Quina pinta i quina delícia esmorzar brioixos recient fets!! Amb el toc de mel han de quedar molt i molt bons!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Uf; boníssims; el briox ve tant de gust a l´hivern com a l´estiu, oi?

    ResponElimina
  6. Molt i molt bons Quima , i amb la melmelada casolana encara més.

    ResponElimina
  7. Qué ricos y esponjosos se ven, me llevo el que tienes ya con el relleno jeej. besitos guapa...

    ResponElimina
  8. Doncs jo trob que t'ha quedat molt bona forma! Amb el gustet de la mel encara han de ser més bons...

    ResponElimina
  9. Quin brioixets més bons per esmorzar, o per a tota hora..., es veuen molt esponjosos!!

    ResponElimina
  10. m'apunto la recepta que no e provat mai de fer brioxos!

    ResponElimina