En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 25 de setembre de 2011

POLLASTRE AL FORN A LAS HERBES


Hola a tots i totes els que hem seguiu. Com veureu he estat molt poc activa despres del parèntesis de l'estiu, entre que m'ha costat arrencar una miqueta I que les meves cervicals hem tenen apartada més del que voldria de l'ordenador , i a més estic  sense ganes ni de publicar res ni de passar pels blogs:
No es res important però procur-ho estar el menys posible devant l'ordinador quan arribo a casa. També he de dir que suposo que tots tenim temporades on tots ho veus clar, les receptes a publicar; el comentaris a fer d'una recepta , les fotos a posar ..............i d'altres on no trops cap recepta que mereixi la pena de posar-la al blog, on les fotografies t'han quedat fatal i tampoc saps que dir en un comentari ................suposo que dec pasar aquesta etapa...........però ja pasarà .
La recepta que us poso avui es molt sencilla . També crec que es pot fer un plat bo,sense tenir que pasar-nos el matí a la cuina i que ademés al mercat hi ha molts productes que ens ajuden a fer-ho.
L'atre dia vaig anar al Mercadona i vaig comprar un sobres que posen AL HORNO, pollo-costillas-lomo a las hierbas provenzales, i tot i ho vaig comprar sense acabar de veur-ho clar, funciona.
INGREDIENTS:
1 POLLASTRE, sencer o trossejat
1 bossa de AL HORNO de hacendado
1 pot de patates de guarnició del BONPREU

Agafes el pollastre, en aquest cas trocessajt, hi posem sal i el posem dintre la bossa hi buidem las herbes aromatiques, el tamquem i al forn, uns 60 minuts, tal com diu a la bossa.
Passat aquest temps l'obre i jo com que encara li faltaba una miqueta l'he posat en una casola amb el suc que hi habia a la bossa i li he posat les patates, hi he deicat que s'acabés de fer.
L'emplatem i llestos per mejar.
Espero poder estar una miquet més activa a partir d'ara, tot i que he de reconéixer que entre el blog de manualitats i aquest, vaig arribar a estresar-me. Així que a partir d'ara aniré publicant cosetes però senca obligació de fer-ho cada setmana, sinó quan hem vingui de gust i també hem disculpareu si no us comento totes les receptes que poseu.
No som superdones-superhomes I de vegades hem de posar el fre , encara que no ens agradi.
Petons per a tot@s i moltes gràcies.

16 comentaris:

  1. Hola Quima
    Tens raó es pasen temporades, a mi també em va costar arrancar després de vacances.
    El plat d'avui és senzill i veig que encara li has fet més amb totes les compres de preparats.
    Val la pena que deixis descansar les cervicals, si s'han queixat deu ser per alguna cosa.
    M'has fet venir ganes de menjar pollastre al forn.

    ResponElimina
  2. Quima avuí he fet pollastre!!! però amb figues ja el penjaré al blog més endavant. Aquest surt molt bé amb les hervetes. Cuida´t es un avís i les cervivals donen molta feina!!!!Petons

    ResponElimina
  3. Tots pasem temporades de tota mena, però quan una cosa que fem perquè ens agrada ens comença a estressar, més val parar.
    La recepta és senzilla, però molt bona, d' aquelles que sempre vénen de gust.

    ResponElimina
  4. A tots ens està costant agafar el ritme... però no passa res, a vegades va bé passar temporades allunyat dels ordinadors, ja en tornaras a tenir ganes.
    Mentrestant, aquest pollastre es veu deliciós, ideal per sucar-hi pa!

    ResponElimina
  5. Ai Quima, t'entenc perfectament... hi ha èpoques d'aquelles en que tot se't fa més costa amunt, però aquí estarem per quan estiguis amb més ganes, eh? Molts ànims!!!
    Aquest pollastre ha de ser molt bo, haurem de provar les bosses del Mercadona
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. El pollastre es tan versàtil, que de totes maneres es bó.
    Aquest te molt bona pinta!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Qué rápido y rico este pollo con su guarnición y además con esas bolsitas no ensucias la bandeja. besitos...

    ResponElimina
  8. A casa meva, aquest pollastre triomfaria del tot!

    ResponElimina
  9. hola!!! aquestes coses s'han de fer quan ve de gust no per obligació, si no perd tota la gràcia.
    ja vindran èpoques millors.
    he de provar això de les bosses que tothom parla ... encara que jo sóc bastant tradicional a l'hora de cuinar

    bona setmana!!!

    ResponElimina
  10. Hola Quima, una raceta rica, sencilla y con muy buena presentación........Que te mejores con las cervicales y ánimo........ :)

    Besos
    http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  11. Cuida't molt Quima, el més important és que estiguis bé!!! petonets

    ResponElimina
  12. Avui n'he de jo per demà dinar... en prenc nota!que et milloris! Ànims !

    ResponElimina
  13. Aquest pollastre amb les patatones no es pot deixar escapar...Jo també estic tonta per tant ja som dues! Ànims.

    ResponElimina
  14. Tranquila Quima que això ens passa a totes, hi ha dies que no tens ganes de res ni del blog ni de cuina res de res, però aquesta recepta del pollastre m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  15. Quima, això d'estressar-se res!! El blog s'ha de fer per passar-ho bé! Jo últimament tampoc dono l'abast a deixar comentaris a tants i tants blogs, però faig el que puc. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  16. Aquesta es una de les meves formes favorites de fer el pollastre tot i que jo m'estimo més posar les herbes al meu gust: ho deixo cobert d'oli, suc de llimona, romani, farigola, all, sal, pebre negre i un rajolí de salsa de soja. Boníssim.

    Et deixo més detalls per si et ve de gust probar una variant http://alosfogones.com/2011/07/17/pollo-marinado-al-horno/

    ResponElimina