En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 3 d’octubre de 2012

FORMATGETS ARREBOSSATS AMB MERMELADA DE FRUITS VERMELLS

Aquest es un aperitiu molt sencill, però alhora te un contrast de sabors molt bó. La recepta l'he copiada del dia del sopar de veins que una de les veinas el va fer. Així que aprofitant que fa uns dies vam celebrar el cumple de la meva filla els vaig preparar.

INGREDIENTS:
1 capsa de quesitos 16 unitats
farina
pa torrat
1 ou
Oli d'oliva
mermelada de fruits vermells. ( La vieja Fabrica)
  • Agafem els formatgets i els passem per farina, ou i pa torrat.
  • El couem en abundant oli fins que estiguin daurats
  • El posem sobre paper absorvent per treure l'exccés d'oli. 
  • Els servim acompanyats de la mermelada. Jo la mermelada vaig comprar la de la marca "la vieja fabrica", que per mi s'assembla molt a les casolanes.
BON PROFIT !!!!

9 comentaris:

  1. Ostres que bons!! Mai ho he provat de fer amb formatgets, però ha de quedar genial. La meva recepta d'avui també t'hagués anat de perles!!

    Si m'acceptes un consell, Un altre dia arrebossa el formatge i posa'l al congelador una estoneta, així t'asegurarás que no se't desfassi dins de l'oli, sinó a la boca.

    Petonets. MAR, de El que no mata engreixa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel consell a la propera ho probare.

      Elimina
  2. oh! Doncs tinc ganes de provar-ho Quima! amb quesitos no ho he provat mai, no sabia que quedessin bé, per por que es desfessin. Ho intentaré! I acompanyat amb melmelada, el formatge és encara més bo! Petonets

    ResponElimina
  3. Ostres, mai se m'hagués passat pel cap. Bona idea!
    Una abraçada, guapa!

    ResponElimina
  4. Acabo de veure una cosa molt semblant amb minbabibels! Ha de quedar molt bo i molt original

    ResponElimina
  5. Aquest és un aperitiu que a casa sempre triomfa, jo l'acompanyo amb melmelada de tomàquet i també és boníssim!

    ResponElimina
  6. Quima, un bon aperitiu senzill ràpid i bo.

    ResponElimina
  7. Aquest és un bon aperitiu/entrant! ho havia tastat amb formatge brie, i és realment bo. Amb la melmelada sempre queda bé el formatge, amb una de verdura seria una mica diferent!

    ResponElimina
  8. Uns formatgets moot bons i originals amb la melmelada combinan molt bé.

    ResponElimina