En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 16 d’octubre del 2012

FUSILLI AMB VERDURES

Una dels ingredients més recorreguts a la cuina, sobretot si no hi ha gaire temps, es la pasta . Amb uns 10 -12 minuts la tenim cuita i a més admet qualsevol ingredient i ens permet improvisar amb el que hi ha a la nevera.
El plat que avui us presento es ben sencill i ràpid de fer i segurament n'hi mil i una versions , però aquesta es la meva.
INGREDIENTS:
 250 grs. de FUSILLI 
1 Ceba mitjana
1 carbassó
1 pebrot verd
6 xampinyons grans
1 tomate
Formatge parmesà ratllat
orenga
  • Primer posem a bullir la pasta com de costum. 
  • Mentrestant posem una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i hi posem la ceba tallada una mica groseta, el pebrot el carbasso tallat a daus i els xampinyons, ho posem a foc tirant a baix, ja que no interesa que ens quedi rossejat. 
  • Quan veiem que les verdures ja estan  "pochadas" hi tirem el tomaquet tallat a daus i que previament hi haurem tres les granes. 
  • Ho deisem un parell d eminuts més i llestos. 
  • Escorrem la pasta, i l'afegim a la paella i ho barregem bé.
  • Hi tirem Una mica d'orenga i formatge parmesà per sobre.
 BON PROFIT !!!
Ahhhh.....crec que per fí he trobat un lloc amb bonna llum per poder fer les fotos .............ja us ho diré més endavant si va bé o no.

11 comentaris:

  1. Un plat molt nutritiu, Quima, I gustós! El toc de parmesà, per a mi imprescindible! Bon dimarts.

    ResponElimina
  2. Que agraida que és la pasta!! Crec que tots recorrem a ella quan tenim pressa, i jo faig com tu.....amb unes quantes verdures saltejades i una mica de bon formatge ratllat i un plat fantàstic.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  3. Una proposta molt bona per dinar. Segur que has trobat el lloc per la foto
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. La pasta és un salva-àpats!
    M'encanta la teva amanida, en fa un en plis-plas i queda boníssim!
    Feliç dia, guapa!

    ResponElimina
  5. Quima, una recepta senzilla bona i molt ben presentada.

    ResponElimina
  6. Fantàstic! i més amb xampis que m´encanten.

    ResponElimina
  7. UNa pasta amb verduretes té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  8. La pasta sempre té èxit a casa meva, i jo amb verduretes la trobo fantàstica

    ResponElimina
  9. En casa un plato de pasta siempre es bienvenido y con verduritas haces dos en uno ejej, así se las comen casi sin enterarse. besitos y buen finde guapa

    ResponElimina
  10. La millor combinació del mon mundial!! pasta amb verduretes. M´encanta!!! peonts,

    ResponElimina