En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 6 d’octubre del 2012

SALMO A LA PAPILLOTE AMB VERDURES I A L'AROMA DE ROMANÍ

Aquesta recepta la vaig l'altre dia per sopar. Es una recepta ràpida de fer, bona I a més no embrutes gens la cuina i aixó també es important a l'hora de cuinar.  Elssalmó ens agrada foça, però ft a la planxa a vegades el trobo una mica eixut , en canvi fet a la papillote queda més amorós.
INGREDIENTS: ( per a 2 persones)
2 rodanxes de salmó ben fresc
1 pebrot verd
1 ceba 
1/2 pebrot vermell petit
sal, pebre, oli d'oliva i especies al gust
2 rametes de romaní
paper d'alumini. 
  • Rentem i assequem bé el salmó i el salpebrem. 
  • Agafem un tros de papel d'alumini, ha de ser una mica gran ja que ens ha de permetre a l'hora de tancarlo, fer-hi uns quans doblecs .
  • hi posem un raig d'oli al fons, a sobre hi posem el salmó que ja tenim salpebrat: 
  • A sobre el salmó hi posem les verdures tallades, hi posem una mica de sal, un  raig d'oli per sobre les verdures i la rameta de romaní. Si volem hi posem posar qualsevol especie que ens agradi. 

  •  Ara tancarem la bossa . Agafem els dos extrems del paper i els ajuntem i anem enrotllan-los tots dos junts, fins a tocar a sobre el preparat, després fen el mateix amb els costats doblant-los cap a dintre. 
  • Posem les bosses sobre la planxa ben calenta . Jo ho deixo uns 5 minuts I després amb l'ajuda d'una espatula li dono la volta, ja que aixi les verdures també tocan a la planxa calenta i no correm el peril de que el salmó en quedi torrat. Li deixo ens 5-10 minuts; ja que les verdures tarden una mica més
  • obrim la bossa amb molt de compte, ja que quan l'obrim surt vapor i esn podriem cremar. 
  • Ho emplatem i ho podem acompanyar d'una salsa que en agradi. Jo hi he posat una mica de romesco. 

BON PROFIT !!!!!

12 comentaris:

  1. Jo sempre el faig en papillote, aixi m'estalvio la pudor que fa a la planxa ;)

    ResponElimina
  2. Així en papillot es com millor queda el salmó... amb verduretes y herbetes, genial!!!! petons,

    ResponElimina
  3. Un salmón muy bueno con verduritas y hecho en papillot.
    Saludos

    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. Quima, aquest Salmo a la papillote amb verdures al faré.

    ResponElimina
  5. Jo també el faig sempre en papillote i el que faig es recollir idees per amorosir-lo. Aquesta teva amb verdures la trobo saníssima.

    ResponElimina
  6. M'encanten! He quedat parada perquè sempre les he fet al forn o al vapor. A la planxa ni se m'havia passat pel cap

    ResponElimina
  7. Una molt bona manera de cuinar el salmó, i l'acompanayament, perfecte!

    ResponElimina
  8. Molt i molt bò....amb aquestes verduretes..fantástic.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Que bò , ja el faré demá, em semble facil i bò
    Gracies

    ResponElimina
  10. I tant que és improtant no embrutar la cuina.. t' estalvies molta feina. A més és una recepta saludable i amb molt bona pinta.

    ResponElimina