En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 6 de desembre de 2012

ESPIRALS I ULLERES DE PASTA DE FULL

Mare meva ..quants dies sense publicar res de nou ..........ja deuen haver caducats els bracets de l'ultima entrada ..................Vaig molt liada I no es que no cuini, però poca cosa nova he fet . Ultimament m'he dedicat més al patchwork i al Scrap, les altres dues meves pasions.
El que us proposo avui es molt sencill i tothom la fet mil vegades, però al menys canviaré d'entrada . A veure si ara amb les festes faig alguna cosa nova i recopilo receptes per poder posar al blog. Aquestes ulleres i llacets de pasta de full són ideals per acompanyar un café o per anar picant mentre la fem petar amb els amics o la familia
Necessitarem els següents ingredients:
2 làmines de pasta de full
sucre moré i sucre normal
A sobr eun silpar o paper del forn hi posem sucre, llavors hi posem la làmina de pasta de full al damunt i hi passem el rodet per sobre apretant una mica , perquè ens quedi el sucre enganxat a la pasta de full. Ara hi posem una altre capa de sucre a la part de sobre i repetim lóperació del rodet.
Comencem enrotllan la làmina per un costat fins a la meitat. Llavors comencem per l'altre meitat i l'enrotllem fins al centre. 
Quan ho tenim enrotllat ho tallem a rodelles de 1 cms i ho psem en una bandeja del forn. 
Ho enfonem a 180 º dalt i baix i aire calent i quan viem que ja estan rosetes ja les podem treure. 
 Per fer els llacets vaig tallar la làmina de pasta de full en 4 trossos I a sobre de cada un hi vaig posar sucre i vaig fer la mateiza operació que les ulleres
LLavors vaig posar una làmina sobre l'altre i amb un ganivet vaig tallar a tires d'un cm aproximadament. Agafen les 4 tires que ens han quedat Una sobre l'altre i les entregirem uan mica per la part del centre.
Les posem en una bandeja del forn i les enfonem a 180º dalt i baix i aire calent fins que estan rossets.

11 comentaris:

  1. m'encnaten! son un recurs fantastic i quedes genial! petons

    ResponElimina
  2. T'han quedat precisoses!
    M'encanta la pasta de full, en un moment tens unes postres delicioses.

    ResponElimina
  3. Quima, T'han quedat molt i molt be, es una de les cosses que costant de fer.

    ResponElimina
  4. Son unes postres que sempre triomfen !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Que ricass,,,me encanta el hojaldre ...

    ResponElimina
  6. Unes pastetes molt bones, sempre s' ha de tenir pasta de full a la nevera.

    ResponElimina
  7. Molt fàcil però mai me n'he ensortit, fins hi tot em fa vergonya! Seguiré pas a pas la teva recepta, no hi ha secret. Espero que surtin bé! Demà mateix compra una làmina. Ja t'explicaré, jeje!
    Una abraçada, Quima, i gràcies pel comentari al blog, em fa molt feliç que hi passeu.

    ResponElimina
  8. Quima, unes pastetes bones bones y t'han quedat genials

    ResponElimina
  9. Buenos días Joaquina. Unas espirales y lazos o gafas de hojaldre estupendos, idéales para tomar con un cafetito. Una receta rápida y sencilla pero no por ello menos exquisita.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  10. Ideals per acompanyar, Joaquina, tu ho has dit!! Petons

    ResponElimina