En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 11 de novembre de 2012

BRACETS DE GITANO DE CREMA

A casa meva som molt llaminers; per això a l'hora de fer postres i pastissos no tinc problema, s'els mengen tots, però si els dono a escollir, els que més els hi agraden son els tradicionals. Aixi com que feia molt de temps que el tema postres el tenia una mica arraconat avui m'he proposat fer BRACETS DE CREMA.
No n'he sortit massa airosa, però al menys un per a cada un n'he pogut aprofitar. El meu fallo ha set que la massa m'ha quedat més cuita d'un costat que de l'altre ..............hagués hagut de girar la safata, però m'ha semblat que ja estava prou cuit i m'he equivocat ........................ els propers sortiran millor.
La recepta l'he treta del blog d'en Ramon i ho explica tan bé que la veritat es que es molt fàcil fer-la.  Ara veig que l'he feta una mica diferent.
INGREDIENTS:
 4 ous
50 grs. de farina
50 grs. de maicena
100 grs. de sucre fi.
  • Primer muntem les clares a punt de neu amb la mitad del sucre. Les reservem. 
  • Ara barregem bé els rovells d'ou i la resta del sucre, ho batem fins qeu hagi doblat el seu volum i ens quedarà una massa més blanquinosa.
  • A la barreja dels ous i afegim la mescla de farina i maicena de mica en mica I ho barregem amb una espatula del baix cap a dalt. 
  • LLavors hi afegim les clares montades també de mica en mica. 
  • Amb la manèga pastissera fem un cuadrat amb la pasta sobre una paper per anar al forn i l'anem omplin de pasta. 
  • Ho posem al forn que previament haurem escalfat a 200 º. Jo ho he posat amb el forns dalt i baix i aire calent  5 minuts. Passat aquest temps mirem si la massa esta cuita, i ho sabre si ho apretem amb el dit i torna a pujar. Millor donar la volta a la safata; ja que a mi un costat m'ha quedat més cru i li deixem un parell de minuts més. 
  • Tariem la massa del forn i la posem del reves dobre un paper d'anar al forn. O sigui que la part que anava sobre el paper ens quedi per omplir. 
  • Si en volem fer bracets individuals tallem la massa a quadrats ( no poso la quantitat ja que dependrà de lo gran que hagim fet el quadrat) 
  • Els omplim amb crema pastissera i els enrotllem. Com que en Ramon explica molt bé i amb fotografies com enrotllar-los us recomano que mireu el seu blog i us asseguro que seguint els seus consells es molt fàcil. 
  • Els arrebossem amb sucre i llestos per menjar. 

No m'han quedat tan ben fets com els d'en Ramon , però bona pinta si que en fan.
També els podeun omplir de trufa, nata i qualsevols tipus de crema.

24 comentaris:

  1. aiixx jo d'aquests en compro alguns diumenges, m'agraden tan! els he de fer a casa a veure si em surt! petons

    ResponElimina
  2. Fets a casa, no tenen ni punt de comparaciò amb els de la pastisseria. Jo en faig tant de nata com de xocolata com de crema...i tots estan boníssims!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Uf!!! Que bons!!! Eren les postres de molts diumenges a casa quan era petita. Em porten molts bons records aquests braces.
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  4. Que bons!!! semblen super tendres!!! Al farcit ummm!!! Petons

    ResponElimina
  5. Quima, t'han quedat molt i molt mes ben fets que els d'en Ramon!!!
    Felicitats i moltes gracies.
    . .

    ResponElimina
  6. Me encantan, así rellenos de crema casera y en porciones se comen estupendamente, me llevo uno guapa, besitos y feliz semana

    ResponElimina
  7. De crema són fantàstics! I tranquil.la que a la primera sempre costa.

    ResponElimina
  8. Doncs trobo que t'han quedat genials, quina bona pinta!!! els bracets de crema m'encanten.
    Petons

    ResponElimina
  9. A mi em semblen molt bonics, i han de ser tan bons...

    ResponElimina
  10. Oh, m'encanten els braços de gitano, especialment els de nata i yema per damunt.... Boníssims! Una abraçada! Per cert, et segueixo!

    ResponElimina
  11. Així en petit queden molt bé, i fet a casa res a envejar els de pastisseria! sempre el faig gran... a veutre si hi penso i els faig individuals! que tinguis bona setmana!

    ResponElimina
  12. Així en petit queden molt bé, i fet a casa res a envejar els de pastisseria! sempre el faig gran... a veutre si hi penso i els faig individuals! que tinguis bona setmana!

    ResponElimina
  13. Buenos días Quima. Te han quedado de maravilla aunque tu digas que se te ha pasado un poco. Tienen que estar buenísimos rellenos de, crema, chocolate, nata, etc. En mi casa seguro que pasa como en la tuya, si es dulce nos comemos todo.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  14. Qué buen pinta tienen.........Me encantan así pequeñitos........Besos :)

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  15. Así con crema pastelera es cómo mas me gustan y por cierto yo veo que te han quedado muy bien.
    Besos

    ResponElimina
  16. saps que aquestes eren les meves postres preferides de petita???? quins records!!! petonets

    ResponElimina
  17. en Ramón es un geni!!! vaig a mirar la seva recepta, pero ja et dic ara que la teva es de deu!!! que bons aquests bracets i farcits de crema.. els meus preferits. Petons,

    ResponElimina
  18. Hola Quima guapa tu

    De segur que no en va quedar cap

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. tenen molt bona pinta... el blog den Ramon m'encanta ho esplica tot tan bé!!!
    petons
    carmen

    ResponElimina
  20. Buenos días Quima. Que bracitos de gitano tan ricos que has preparado, rellenos con esa crema son todo un lujo. Si no te gusta cómo te han quedado me lo puedes enviar a mí.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  21. Jo també menjava aquest braços de petita!!! m´ha vingut un flaix impressionant!!! que fort!!! Petons

    ResponElimina
  22. Oh, ooohhh, ooooohhhhh... em recorden els braços de crema de Cal Padreny ( de Reus), records d'infantessa!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  23. Doncs jo trobo que t'han quedat perfectes!
    I presentats en format individual queden molt més elegants.

    ResponElimina