En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 2 de març de 2013

PASTIS DE VERDURES

Tenia unes quantes verdures a la nevera que necessitaven urgenment ser gastades, així que les vaig tallar totes i les vaig fregir a la paella, sense saber que fer-ne. A l'endemà vaig optar per un pastis de verdures, que va resultar bonissim.
INGREDIENTS:
2 porros
3 pastenagues
1 alberginia
2 pebrots verds
1 carbassó 
200 ml de nata liquida
4 ous
sal i pebre
  • Tallem totes les verdures irregularment i les posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les fregim. 
  •  Quan les tenim fregides les passem pel minipimer, sense acabar de triturar-les del tot. 
  • Batem els ous i quan estan batuts hi barregem la nata i depres hi aboquem les verdures. 
  • Preescalfem el forn a 180 º. 
  • Ho posem en un motlle ( jo vaig fer servir un motlle tipus corona de silicona)i ho posem al forn dalt i baix i aire calent .
  • hodeixem fins que veiem que estigui rosset de sobre. Ho punxem i si ens surt net ja està llest, sino li deixem una estoneta més. Si ho tenim molt ros ho podem tapar amb un paper d'alumini perque no es cremi. 
  • Esperem que estigui ben fred per desenmotllar-lo. El podem acompanyar d'una amanida o escalivaba o el que ens vingui de gust.  Jo el vaig fer al migdia i per sopar ja estava completament fred.
  • A l'hora de menjar-lo el podem escalfar una miqueta, perque ens perdi la fredor de la nevera

14 comentaris:

  1. amb el que m'agraden les verdures .. aquest pastís ummm, que bo

    ResponElimina
  2. Quima, aquest pastis de verdures “Un menjar saludable i te de ser molt bo”

    ResponElimina
  3. Quima, has tenido una buena idea de aprovechamiento y encima muy bueno.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Quima, m'encanten aquestes pastissos, però fa molt de temps que no en faig. M'hi has fet pensar.
    Gràcies!

    ResponElimina
  5. Que bueno!!! una buena manera de aprovechar las verduras,en pastel queda muy rico.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  6. Una recepta d'aprofitament genial, Quima! Jo n'havia fet fa temps, ara me'n fas venir ganes altre cop! Petons

    ResponElimina
  7. Bona recepta d'aprofitament!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Aquestes receptes son de les que més m'agraden i faig a casa!, aquesta combinació de verdures és perfecte!

    ResponElimina
  9. una buena combinacion de verduras y queda muy bien este pastel asi
    bona setmana

    ResponElimina
  10. m'encanten aquests pastissos, acompanyats amb salsa de tomàquet o maionesa, per sopar es genial! petons

    ResponElimina
  11. Una bona recepta d'aprofitament. Aquests pastissos salats de verdures m'encanten!

    ResponElimina
  12. Muy rico, sano y saludable pastel, tiene una pinta deli iosa y la presentación es formidable.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  13. Hola soc la fina d.olot
    Bonisim i saludable aquest pastis
    La meva neta sempre me diu..
    Iaia fem aquell pastis de tots colors tan bo!!!

    ResponElimina