En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 9 de juliol del 2013

TIMBAL DE PURE DE PATATES AMB TONYINA

Hola tots; primer de tot dir-vos que ja se que us dec moltes visites; ja que per raons de feina he estat uns quants dies desapareguda I es que no tenia ni temps quasi de respirar .............. no es que no cuines, que a casa meva tenen la costum de mejar cada dia i no es salten ni un apat ...jejejejje,  pero coses molt sencilles i sense temps de pensar com les emplataria i nenys de preparar alguna foto.
Ara vaig una mica més descansada, però com que anem alternan les vacances , i no tanquem, dons hi ha menys temps lliure, així que publicaré quan hem doni temps i sempre que tingui alguna cosa pru interesant per ensenyar.
El plat d'avui es molt refrescant, ja que amb aquestes calors el que ens ve de gust son plats freds i ben lleuguers.
INGREDIENTS:
Puré de patates ( jo 1 sobre)
1 llauna de tonyina gran
2 ous durs
6 palets de surimi
6 `0 7 tomaquets secs amb oli
maionesa
amanida variada
tomaquets cherry
  • Primer preparem el purè de patates. Si el fem de compra tal i com he fet jo , seguim les instruccions de fabricant. Si tenim més temps i el podem fer nosaltres. 
  • Bullim un parell d'ous; amb un bon grapat de sal, així ens serà més fàcil de pelar-los. 
  • Agafem la tonyina, l'escorrem I la posem en un bol. Hi ratllem els ous durs i també hi afegim el surimi tallat ben petit. 
  • Tallem els tomaquets amb oli a trossets ben petits i també els incorporem a la barreja. Ho barregem bé hi incorporem 2 o 3 cullarades de maionesa. 
  • Jo per emplatar-ho poso el pure amb una maniga pastissera amb boquilla ampla i hem va molt millor per distribuir-lo. 
  • Agafem un  aro d'emplatar i al fons hiposem una capa fineta de pure de patata, a sobre una del relleno, tornem a posar una altre capa fina de pure i una altre de relleno i ho acabem amb una capa de puré. 
  • Traiem amb compta l'aro i hi disposem la amanida al voltant i els tomaquets cherry partits per la meitat. Ho decorem amb una oliva negra i ja tenim el plat llest. 

9 comentaris:

  1. Que bo, Quima. Un menjar ràpid i refrescant. Moltes gràcies!
    I tranquil·la, tot té el seu temps, no cal tampoc que estem per tot arreu, ja sabem que hi ets.
    Una forta abraçada, bonica!

    ResponElimina
  2. Un timbal boníssim! I la presentació t'ha quedat espectacular, entra pels ulls!!!

    Molts petons!

    ResponElimina
  3. Moooolt bo Quima!!! el puré de patates amb qualsevol ingredient afegit es una delicia!!! M´agrada molt com l´has preparat. Petons,

    ResponElimina
  4. Quina presentació tan espectacular i que bo!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Dels plats preferits del meu marit, be i de la resta, molt fresquet i llestos. Petons

    ResponElimina
  6. Ohhh m'encanten aquests plats fan estiu, no trobes?

    ResponElimina
  7. Hola Quima,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina