En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 26 d’agost de 2013

CARPACCIO DE NECTARINA AMB GELAT STRACCIATELLA

Hola a tots ..........que tal ha anat l'estiu ??.......Espero que bé i que tornem amb les piles carregades per afrontar l'hivern amb un munt de receptes.  Jo he descansat de blogs,de fotos  i en quant a receptes he fet coses molt lleugueres I que no hagues d'encendre gaire el forn.
La primere recepta que publicaré després del paron de l'estiu es ben sencilla i tan ens pot servir per postres com per un berenar especial............ com el que ens varem preparar l'altre dia amb la meva filla.
INGREDIENTS:
1 nectarina per persona
1 bola de gelat , en el meu cas stracciatella
sirope de xocolata
  • Tallem la nectarina a làmines  com més fines millor i les disposem en un plat.
  • A sobre hi posem una bola de gelat del que més ens agradi i ho decorem amb sirope de xocolata . 
en cinc minuts tenim unes postres ben bones i sanas o un berenar especial. 


8 comentaris:

  1. Qué buena pinta, qué fabuloso postre tan sencillo!!! me encanta cocinar con las frutas del verano!!!

    ResponElimina
  2. oleeee!! fantastica recepta quima!!! de luxe!! i sa. petons

    ResponElimina
  3. Espectacular! Això és un berenar com cal i una tornada a la cuina impetuosa!

    ResponElimina
  4. Quima, espero que hagis gaudit molt d'aquest temps, nosaltres ho hem fet. De mica en mica engerarem de nou fogons, però abans tinc un munt de blogs amb qui posar-me al dia, jeje!
    Tu ja has començat i aquest plat es veu deliciós!!!!! Gràcies, bonica!

    ResponElimina
  5. Quima, molt ben presentat i super bo. Bona tornada.

    ResponElimina
  6. Una pinta espectacular y fresca.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina