En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 29 d’agost de 2013

SOPAR A LA FRESCA

Un sopar ben sencill i ràpid de fer ideal per aquest vespres d'estiu que ens ve de gust sopar a la terrasa o al jardí, sobretot si es cap de setmana i el podem saborejar sense presses.
MENU:
truita de ceba i pernil dolç
amanida vairada
pa amb tomaquet
Tot això ben regat amb cava ben fresquet

Ja veieu que sense gaires complicacions podem gaudir d'un sopar ben relaxant i bó.

6 comentaris:

  1. Caram Quima! Quina delicia de sopar, això és saborejar la vida. Haurem d'aprofitar aquestes últimes vesprades que queden per sopar a la fresca ;)

    ResponElimina
  2. Molt bon soparet Quima estes receptes no fallen mai.
    Un abraç

    ResponElimina
  3. Quin sopar més deliciós!!! I ja tens raó que, si es pren amb calma i bona companyia, encara millor!

    ResponElimina
  4. genial, s'ha d'aprofitar ara que encara estem a l'estiu! petons

    ResponElimina
  5. Buenas tardes Quima. Muy bueno y apetecible, solo con ver la pinta en las fotografías, dan ganas de liarse a comer.
    Perdón por no haber dejado ningún comentario estos días, pero he estado unos días de vacaciones y me ha sido imposible. Solo tenía tiempo para pasarme por los blogs amigos, pero sin dejar ningún comentario. Espero que en un par de días todo vuelva a la normalidad.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  6. Hola Quima! Ja torno a ser per aquí amb les piles carregades! El gaspatxo de síndria també m'encanta, i la truita ja no et dic! Bon soparet, sí!

    ResponElimina