En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 1 de setembre de 2013

GAZPACHO DE SINDRIA

 Aqueste recepta pensaba guardar-la ja que es un plat tipicament d'estiu, però com que encara fa caloreta us poso una altre de les receptes que he fet aquest estiu.
 A casa meva el gazpacho no ens agrada gaire; però vaig veure aquest amb sindria al blog de CHEZ SILVIA i hem vaig decidir a probar-lo i  ens va agradar molt més que el tradicional, tant  que l'he repetit diverses vegades.
INGREDIENTS:
300 grs. de tomaquets ben madurs
300 grs. de sindria
1 pebrot verd
1 cogombre
1 ceba petita
molla de pa
sal , pebre i oli d'oliva
  • Pelem i traiem les granes dels tomaquets .
  • Tallem a trocets la sindria
  • Pelem la ceba i el cogombre i els tallem a trossets. Fem el mateix amb el pebrot . 
  • Ho posem tot en un cassó o en el vas de la batedora i afegim al molla de pa i ho triturem ben fi. Ho rectifiquem de sal i pebre i hi posem una mica d'oli d'oliva. Si ens quedes molt espès hi afegim una mica d'igua, encara que com que la sindria en porta molta no m'ha calgut. 
  • El deixem a la nevera fins el moment de servir-lo. 
  • Jo l'he servit acompanyat de daus de pa bimbo fregits.

15 comentaris:

  1. faig de tant en tant el gaspatxo amb síndria i és refrescant i molt bo.

    ResponElimina
  2. jo el faig moltes vegades, sobretot quan tinc una sindria que s'està quedant avorrida a la nevera jejej

    ResponElimina
  3. Nosaltres tampoc som gaire de gaspatxo, potser aquest ens agradaria més.

    ResponElimina
  4. Aquest gaspatxo de tomàquet i síndria te de ser boníssim

    ResponElimina
  5. mi m'agrada el tradicional però als meus fills no. algun dia he de provar aquest. gràcies, guapa!

    ResponElimina
  6. Aquest gazpacho ha de ser bo de debò!

    ResponElimina
  7. Apuntat a receptes pendents!! Sempre m'ha cridat l'atenció el gaspatxo de síndria :)

    ResponElimina
  8. Trobo que les síndries encara són molt i molt bones...així que va bé una recepta així!!! Petons!

    ResponElimina
  9. Me gusta mucho este gazpacho, es muy refrescante, suelo prepararlo algunas veces y siempre me quedo corta por más que haga, en casa les encanta.
    Un beso.

    ResponElimina

  10. Buenas noches Quima. Que rico, original y fresquito gazpacho que has preparado. Tiene una pinta muy deliciosa y seguro que con un vasito no tienes suficiente. La sandia le va de maravilla.
    MUCHAS GRACIAS POR TUS AGRADABLES COMENTARIOS
    Un beso Paco

    ResponElimina
  11. hola Quima encantado de volver a visitarte y este gazpacho es divino me encanta asi¡¡
    Peto

    ResponElimina
  12. Hola Quima ya estoy por aquí....qué pita más rica tiene este gazpacho...besitos guapa

    ResponElimina
  13. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    Doncs a casa el gaspatxo ens encanta de totes les maneres! Aquesta versió amb síndira segur que també triomfaria :)

    ResponElimina
  14. Ja anem tornant tots! bona senyal! El gazpatxo de síndira està super bo i molt refrescant!

    ResponElimina